Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +12
Z facetami to można porozmawiać jedynie o bzdurach typu:
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
Milo900 +22
#!$%@? mac, siedze na jakimś kolejnym callu, z ktorego nic nie wynika, bo pewnych osob nie ma, a dopiero beda w piatek dostepni, zeby sprawy ruszyly do przodu, ale wtedy w poniedzialek musi byc kolejne spotkanie z innymi osobami, bo cos tam cos tam.
A klientowi bylo cos obiecane na koniec lipca, a ja tego nie widze nawet we wrzesniu.
Ehh widze przez okno jak chlopaki ukladaja kostke brukową, cos czuje, ze
A klientowi bylo cos obiecane na koniec lipca, a ja tego nie widze nawet we wrzesniu.
Ehh widze przez okno jak chlopaki ukladaja kostke brukową, cos czuje, ze

Zawsze chciałem ogarnąć jakiś symulator lotnictwa, ale na chęciach bez joysticka się kończyło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_ATy8NrROrVqi9Z5OKCsQ3nOgSWyjhz1q.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Chciałbym kiedyś tak się przelecieć, ale 260 pln za 6 minut lotu trochę boli (chyba, że jako prezent) i nie wiem czy nie lepiej polatać normalnym samolotem do innych krajów na jeden dzień :D
Komentarz usunięty przez autora
Teraz przyspieszony kurs lotnictwa ode mnie:
- Bierzesz Boeinga 737 na dzień dobry. Nie baw się tymi małymi pierdkami, bo szkoda czasu.
- W opcjach wyłącz wszelakie autostarty i rozgrzane silniki na dzień dobry.
- Ogarniasz
@BlackReven: na klawie w FSX gra się spoko bo używasz jej tylko do startów i lądowań, a właściwie to używasz klawy tylko do włączenia sterowania wolantem myszą, na klawie tylko ciąg, klapy i podwozie, resztę lotu obsługujesz autopilotem
Kilka obrazków z mojej gry. Ostatnio grałem w grudniu, ale jak mnie tchnęło to robiłem
@ludendorf: O kurcze to mnie teraz jeszcze bardziej zachęciliście na zabawę :D
Tylko pytanie FSX cz X-Plane :D