Wpis z mikrobloga

Kolejna zdrapka . W grze 2x550 000 złotych

Przeglądając najciekawiej wygląda MegaPensja zdrapka za 10zł - cały czas 2 x 550 000 złotych w grze. Patrząc tylko na pulę przeznaczoną i pozostałą do wygrania sprzedano 60% zdrapek.
W bliźniaczej zdrapce GigaPensja(za 20zł) już dwie główne wygrane po 1mln zostały odebrane więc nie ma co grać ;)

Ciekawe ile tej MegaPensji zostało jeszcze w sprzedaży. Szukając "500 w Banku" widziałem, że tych zdrapek też została już końcówka. Wykupiłem w 4 punktach ostatnie 20 sztuk.

Strona lotto tej zdrapki: http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/mega-pensja-406

ponad 24 000 000 zł przeznaczone na wygrane.
Aktualna(2018-01-18) pula na wygrane : 9 518 720 złotych
2 x 550 000 złotych
4 x 10 000 złotych
47 x 1 000 złotych
346 x 500 złotych

Jaka opinia bardziej obeznanych wykopków? @Nutaharion ?

#lotto #wykopskubietotalizatora #zdrapka #megapensja
szkoda-czasu - Kolejna zdrapka . W grze 2x550 000 złotych

Przeglądając najciekawie...

źródło: comment_OugCBuZs2pxhSagsaDke2rBwUwjibrAY.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@szkoda-czasu hej, ta złota wersja to stara wersja, teraz jest w sprzedaży zielona i pomarańczowa.
Ja bym z większymi zakupami się wstrzymał. Niech ludzie wykupią jak najwięcej to jeżeli przez dłuższy czas nadal nic nie padnie to zorganizujemy na nią polowanie.
Na razie nadal za dużo nakładu żeby uznać ją za naprawdę interesującą :/
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Cóż :D Wczoraj już kolejnych zdrapek nie znalazłem niestety, ale propsuję tą cała akcje (bilans ogólnie - 110 zł), ale fajnie było poczuć sie przez chwilę pólmilionerem, przed zdrapywaniem ;)

Zajebista robota, jakby coś sie kolejnego nowego szykowało, to prośba o info tak z 2 tyg. wcześniej ;) wtedy więcej ludzi będzie brało udzial i kto wie, moze ktoś z wykopu coś wygra. :D
  • Odpowiedz
@Adamus56: już właśnie dostawałem wiadomości żeby następnym razem ruszać szybciej. Tak więc obiecuję poprawę i trochę żałuję, że nie dałem informacji o "500 000 w Banku" własnie trochę wcześniej :/
  • Odpowiedz
  • 0
@Kabel na zdrapce i w regulaminie jest info ze przeznaczono ponad 24 000 000 zł na wygrane.
Na stronie internetowej zdrapki jest info że
Aktualna(2018-01-18) pula na wygrane : 9 518 720 złotych

Z tego policzyłem % bo powinno się to równomiernie rozkładać. Tak mi się przynajmniej wydaje :)
  • Odpowiedz