Wpis z mikrobloga

podziękowania za paczuszkę dla @Molekh , tak trzymaj, zwłaszcza że piszesz że to twój debiut w

#wykopoczta, wróciłem właśnie z weekendu a tu jak się okazało od piątku czeka na mnie paczka (sąsiad odebrał), pierwsze co dotarło do mnie to bardzo intensywna woń, obok zwykłego wypełniacza pojawiły się bardzo przyjemne w zapachu kawałki, kory, drewna, czy też kwiatów zasuszonych, wylądowały już w łazience, jako naturalny aromat odświeżający atmosferę świątyni dumania ;). Ale to tylko początek, dalej bardzo duża bańka świąteczna, z jedynym prawilnym logo. Obok coś na słodko, (pierniczki na święta jak znalazł) oraz kindery, kalendarz adwentowy. mała tarka, gadżety dla małżonki oraz coś co banana na twarzy mi sprawiło największego, maskotka do zrobienia przez siebie, przyznam że jak to zobaczyłem to od razu cofnąłem się o jakieś 20 lat wstecz, gdy na technice w podstawówce robiliśmy między innymi jakieś proste maskotki wypychane watą. Ech człowiek od razu odmłodniał. Poza tym inne drobiazgi – kwiatek, dobry bo nie uschnie (dla żony jak znalazł będzie), oraz oczywiście list.
h.....r - podziękowania za paczuszkę dla @Molekh , tak trzymaj, zwłaszcza że piszesz ...

źródło: comment_5Oq9PSjutdKmKKogQI4xf711syUTAblf.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
@heregor: uff cieszę się ze ci się podoba, juz się bałam. O jednej rzeczy niestety zapomniałam - pisałam o niej w liście, może innym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz