Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +149
-Łęcina, przecież powtarzałem, nie robimy w elektryce...
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
Fingolfin89 +19
Pierwsza złotówka powinna ewentualnie zostać zabrana pierwszemu Polakowi dopiero wtedy, gdy ostatniemu Ukraińcowi została zabrana ostania hrywna.
Nie może być tak, że innym narodom zależy bardziej na wolnej Ukrainie niż samym Ukraińcom.
Wliczam tu także rozliczenie oligarchów.
Oligarchowie to taka grupa społeczna na Ukrainie, która w pełni zasługuje na odebranie im każdego grosza. I jeszcze nawet wtedy powinni na kolanach dziękować, bo za to w jaki sposób doszli do majątków należy im
Nie może być tak, że innym narodom zależy bardziej na wolnej Ukrainie niż samym Ukraińcom.
Wliczam tu także rozliczenie oligarchów.
Oligarchowie to taka grupa społeczna na Ukrainie, która w pełni zasługuje na odebranie im każdego grosza. I jeszcze nawet wtedy powinni na kolanach dziękować, bo za to w jaki sposób doszli do majątków należy im
Parówki w cieście francuskim.
#gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
@franaa: o kurcze, musze tak spróbować. Znasz jakiś fajny przepis na sos do pizzy?
@roziewicza: przykro mi. Mi na przykład nie smakuje kawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mam_wywalone: ja czasem posypuje je serem... ale tak do środka? musze spróbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- 4 ząbki czosnku,
- pól cebuli albo jedna mała
- puszka dobrych pomidorów
- ewentualnie kilka listków świeżej bazylii lub oregano (zależy co kto lubi, mogą być też oba na raz, albo w ogóle)
-sól
Cebulę z czosnkiem drobno pokroić zeszklic na oliwie, dodać pomidory, zagotować, wystudzic, zblendowac i gotowe. Świeże zioła dodaje do cieplego, ale nie gorącego.
Ja lubię taki. Ostatnio jakiś Mirek opisywał prawdziwą włoską