Wpis z mikrobloga

A, co mi tam. Macie tutaj, bo @WolfSky zdaje się mnie zablokował, a te soczyste cytaty nie mogą się zmarnować!
@WolfSky: Wiedziałem, że to zrobisz, więc specjalnie dla Ciebie wersja bez konkluzji. Poniżej znajdują się komantarze, które raczyłeś byłeś umieścić w wątku @mallavi

1.

@mallavi: ty się dobrze czujesz? Zarzucasz mi, że wolę dwunastoletnie dzieci bo uważam, że dzielenie się dewiacjami na forum gdzie podpisujesz się nickiem jest niepoprawne.

2.

A nawet nie nickiem bo nie jesteś anonimowa Karolinko.

3.

Serio, wrzucasz post z kołkami w dupie gdzie wystalkowanie Ciebie to kwestia 6 minut. Nie wiem czy atrakcyjną opcją byłoby dla CIebie jakby jakiś stulejarz powysyłał to do Twoich znajomych rodziny. A pisząc takie komentarze i wyzywając ludzi, również mnie poniekąd tylko dlatego, że według mnie wrzucanie tego na forum jest niepoprawne to aż proszenie się żeby ktoś coś takiego #!$%@?ł. Wkładasz kij w mrowisko.
  • 5
  • Odpowiedz
@bratbud: Zablokowałem za to co napisałeś. Nie będę tolerował wyzywania mnie od upośledzonych gościu, problem jakiś masz xD? chcesz dyskutować to rób to na poziomie.

I nie bardzo rozumiem po co je wrzucasz w osobny wpis skoro ani ich nie usunąłem, ba nawet podlinkowałem w moim wpisie.
  • Odpowiedz
@WolfSky: Yup. Bo oczywiście uważasz, że Twoje komentarze pod wpisem mallavi od pierwszego są na miejscu i zupełnie spoko? Znaczy to nie jest pytanie, bo przecież tak uważasz.
  • Odpowiedz