Aktywne Wpisy

Undying +462
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść

Ryptun +626

przy granicy tureckiej Atmeh wpadło w ręce HTS , oraz abal Babsqa JTS jest bardzo bliskie zajęcia przejscia granicznego Bab Al Hawa,oraz wystosowało do obrońców bab al Hawa ultimatum poaczenie alb śmierć, AAS si nie poddaje i zajmuje Kafaldin na pólnoc od Bab al Hawa , przez którą wsparcie dostaje ahrar w sile 500 chłopa , niestety HTS zajmuje strategiczną Sarmade .
lepiej FSA i AAS poszło na południu Ildib gdzie zajęto :Sahab, Ba'arbo, Tal Hawash, Hamirat, Tremla ,Towba
Saraqib : ludzie powstali przeciw HTS i zajeli lokalną radę HTS oraz wywiesili flagi rewolucji
Zinki protestuje i wychodzi z HTS
Liwa al-Hijrah przyłacza się do HTS
zdjęcie z saqraib
#syria #graoidlib
źródło: comment_AyI2ziE9kpZlBuuGkT8Waxmj73SJPxXm.jpg
Pobierzźródło: comment_g2DeYOjtwVL8ZUoPlocRRCwti7t7gW2E.jpg
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
źródło: comment_bCZw1eiMuW2K8Gcht9SAApaZ2tpd4Z5m.jpg
Pobierzźródło: comment_GhpUrHEGyBKrCKPRpd7LvBX1fDxST3CN.jpg
Pobierz@Sniper12: I-d-l-i-b. Już ktoś Ci zwracał uwagę, ale uparcie przestawiasz literki. Ew. jakaś głupia autokorekta na telefonie się Ci włączyła.