Wpis z mikrobloga

Czy posiada ktoś stare płyty winylowe które walają się po piwniorze czy u ciotek w garażu ?
Z wielką chęcią przyjmę wszystko do własnej bilbioteczki, za jakąś flachę czy słodycze.
#wroclaw

• 11
  • Odpowiedz
@OttoVonAnus: winyle do kosza, łapy bym ucinała (,) a co do Twojej prośby to sorka, ale to teraz jest modne i trendy i raczej nie licz na winyle za flaszkę (a na pewno moich Ci nie oddam ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), ale mogę Ci polecić wycieczkę na świebodzki w niedzielę - z tyłu stoją ludzie i sprzedają takie rzeczy - te
  • Odpowiedz
@StaryZdzich: Ja przecież nie liczę na żaden zarobek czy że ktoś mi będzie dawał jakieś legendarne płyty, jak mają skończyć jak te powyżej, albo zgnić od wilgoci to wolę je przygarnąć, ot wszystko.
  • Odpowiedz
@OttoVonAnus: to raczej wątpię, żeby takie Sebiksy siedziały na mirko i szukały gdzie oddać te płyty ( ͡° ʖ̯ ͡°) najczęściej albo trafiają na śmietnik albo i tak gniją u jakiejś staruszki w piwnicy
  • Odpowiedz
z tyłu stoją ludzie i sprzedają takie rzeczy - te polskie można nawet za dyszkę dorwać.

@StaryZdzich: Rozumiem że sprzedają na zasadzie "coś mi wpadło w łapy to opchnę to za kilka zeta"? :D
  • Odpowiedz
@Szab: różnie, jest jeden Janusz (od razu po nim widać), który za Banda i Wanda krzyknął sobie 30zł (czyli 3 razy więcej niż normalnie), jest jeden super koleś, ze świetnymi płytami, od niego biorę w ciemno - on się zna, ale nie leci z ceną do góry bo hipsteriada i jest kilka randomów, ale trzeba wtedy sprawdzać stan płyty.
Tak samo opłaca się CD kupować, ja kupiłam oryginalnego Scatmana za
  • Odpowiedz
@Szab: raz tylko byłam - stoją Panowie z płytami i wynylami, można też wypić kawę w kawiarni sąsiedzkiej (pijesz i jesz i płacisz ile chcesz). Ogólnie sobota do dobry dzień w tamtej okolicy - na Tęczowej 8-16 jest ekobazar, a raz w miesiącu właśnie sprzedają muzykę
  • Odpowiedz
@OttoVonAnus: Ja mam.Płyty w stanie bardzo dobrym(nie ma problemów z odtwarzaniem), tylko większość okładek w proszku i winyle mieszkają w folii.Jeżeli chce ktoś to oddam za złotówkę za całość.Nie wysyłam, odbiór we Wrocławiu.Od enerdowskiego punku do Okudżawy.Ok.120 sztuk.
#rozdajo_
  • Odpowiedz