@kaao: Kraków. Robiłem niedaleko domu, podczas przesiadek w komunikacji miejskiej, w drodze do pracbazy itd. To 64 Mbit też specjalnie dałem do upc w Wiedniu. Generalnie zdarzają się po 15 Mbit, ale to raczej ze względu na zawalony nadajnik bardziej niż ze względu na bycie prepaidowcem.
@kajet1916: prepaid, ten pakiet za przeniesienie numeru
@kaao: no ja już zaryzykowałem bo play dał dupy z netem dramatycznie. W drodze do roboty mi net padał 4 razy, na paru ulicach po prostu stawał aż telefon zaczął szukać czegokolwiek poza lte. I to są prędkości pod np. galerią krakowską albo w takich miejscach gdzie Orange ma po 30 Mbit na prepaidzie. Też nie było tak, że się rzuciłem na parę GB więcej tylko kupiłem startery do T-M i
@Firenz: ciekawe jaki zasieg ma plus. Mi az tak na predkosciach nie zalezy bo internet tylko w telefonie mam ale jak teraz kupie androida to pewnie zapotrzebowanie wzrośnie ( ͡°͜ʖ͡°)
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
#lte #orange
@kajet1916: prepaid, ten pakiet za przeniesienie numeru
Mi az tak na predkosciach nie zalezy bo internet tylko w telefonie mam ale jak teraz kupie androida to pewnie zapotrzebowanie wzrośnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)