Aktywne Wpisy
kulis +17
#famemma Natan coś ty zrobił diabełku Ty😈😈
Don_Kichot +10
Niesamowite, jak bardzo niektórzy bronią za wszelką cenę każdego idiotycznego pomysłu, który w wyraźny i w zasadzie mało potrzebny sposób utrudnia codzienne życie (nawet jeśli nieznacznie - to jednak dalej - po co?).
Nakręteczki. Już kilka miesięcy wszelkie produkty są w nie zaopatrzone, myslałem że się przyzwyczaję, no ale nie - dalej się nie przyzwyczailem. I jeśli nic się nie zmieni, to pewnie następne kilka dekad będziemy się bujać z gównianym rozwiązaniem,
Nakręteczki. Już kilka miesięcy wszelkie produkty są w nie zaopatrzone, myslałem że się przyzwyczaję, no ale nie - dalej się nie przyzwyczailem. I jeśli nic się nie zmieni, to pewnie następne kilka dekad będziemy się bujać z gównianym rozwiązaniem,
Szczerze to po prostu nie nadążam, nie siedzę za dużo na komputerze i widzę tylko jak coraz to nowe rzeczy stają się popularne. Nie wiem jak ludzie potrafią wyłapywać tak szybko te rzeczy 'na topie', natomiast podziwiam trochę Bordowych użytkowników i tych, którzy potrafią zamieszczać tutaj tyle wpisów dziennie, nawet jak nie do końca hmm... merytorycznych, to odważnych lub nietuzinkowych.
#przemyslenia
Mimo wszystko, w głowie człowiek zawsze układa pewne plany i Ja także sobie mój pobyt na wykopie i cele, które chciałam tu spełnić wyobrażałam nieco inaczej - przynajmniej
Ale ogólnie to nic specjalnego: lubię czytać książki, piec ciasta którymi podkarmiam niewinne osoby, grywam w karty (głównie brydż) oraz lubię majsterkować, w sensie wielką satysfakcję przynosi mi gdy coś samodzielnie naprawię. Na studiach gdy mieszkałam na stacji siedziałam więcej na komputerze i tam czasem nawet grywałam w gry i uczestniczyłam w sesjach RPG, interesuje
Ale warto także szukać pozytywów, czasami podczytuje z ukrycia część użytkowników czy tematów i to też jest interesujące.
To że umiesz naprawić zepsuta rzecz jest czymś niecodziennym dzisiaj, prawie jak super moc. Jakich autorów lubisz?
Wiele jest wartościowych, ale ja przeglądam wpisy tak, że przeczesuje wszystkie wpisy z danego fragmentu czasu, czytam je od deski do deski, wyszukując ciekawe tagi, które trafiają do mojego notesu, podczas takiego przeczesywania, naprawdę ciężko czasem
No dla was nie jest czymś niecodziennym, ale u mnie w rodzinie tak się trafiło, że mamy komputer z internetem od dość niedawna i te wszystkie przeboje, które mnie z nim spotykały.. sporo to cierpliwości i samozaparcia wymagało.
Co do autorów, to takiego