Aktywne Wpisy
miku555 +72

Pralko-suszarka +24
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
źródło: IMG_5023
Pobierz

A wy jak?
A możecie siedzieć w swoich soczewkach bez problemu przy komputerze? ;p
Te co ja mam to 98% woda i najlepiej przepuszczaja tlen. Tak jakbys nie mial nic na oku.
Ja jak nosilem to dzienne. Ogolnie robilem kilka razy podejscie do soczewek, ale tak srednio mi sie podobalo :P
Te co ma kolega dla mnie byly nie do noszenia, caly czas
No ale soczewki są na tyle wygodne ze nie trzeba operacji, kiedyś myślałem nad operacja ale odkąd mam soczewki to mi to ryba :D
Wydaje mi się że jednodniowe są dla osób które czasami zakładają soczewki np uprawiając sport a częściej chodzą w okularach ;p
Troche Ci zazdroszcze dla mnie soczewki sa niewygodne :P nie jakos bardzo, ale wole okulary. Chociaz w pilke trudno grac w okularach :P