Aktywne Wpisy
zarroc +5
dawno nie bylo galerii memów a już weekend się zaczal, na pewno coś się znajdzie
bruhmomentow +26
jedyne co mam meskiego to morde i #!$%@? jak puszka monstera (wypilem i nie moge teraz spac) #femboy
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Z racji tego, że jestem #!$%@? wszechobecnymi złotymi #!$%@? rączkami co przyjdą i #!$%@?ą gorzej niż było, potrzebuje pomocy a raczej porady w wyborze sprzętów.
Obecnie posiadam jeden krzyżak i probówkę, młotek wypadający z trzonka i metrówkę. Pomóżcie mi w wyborze narzędzi typu miernik taki do prądu żeby sprawdzić kable itp, jakąś porządna lutownice, zestaw śrubokrętów ale nie takich co się #!$%@? żłobienie po jednej śrubce, klucze jakieś też żeby nie pękały od najmniejszych do 24? No ogólnie takie rzeczy też potrzebne żeby ogarniać samemu wiele rzeczy. Proszę się nie śmiać, nie mam zbyt dużej wiedzy na temat, elektryki, elektroniki i napraw ale #!$%@?, płakać się chce jak patrze na paprunów którzy przychodzą coś u mnie naprawić i nie mają połowy narzędzi.
Pomożecie?
#elektronika #elektryka #narzedzia #pytanie #majsterkowanie
nawet jak się spieprzą to podobno na gwarancji wymieniają albo można kupić potem coś lepszego. ale u mnie póki co wszystko działa :|
ale jak nie umie się tego używać to można sporo rzeczy w okół spieprzyć.
@zarejestrowalemsie:
Hebel i papier ścierny albo szlifierka, jak cię stać.
https://www.leroymerlin.pl/elektrycznosc/narzedzia-elektroinstalacyjne/mierniki/probnik-i-detektor-fazer-777-elhurt,p29374,l1082.html
@forumfan: Szlifierkę kątową małą, wiertarkę lub/i wkrętarkę, wyrzynarkę do drewna (kupie marketówkę bo prawie nie będę tego używać) Miernik do kabli itp, śrubokręty te malutkie jak mają elektronicy do małych śrubek i takie większe (Kupiłem raz z marketu zestaw i polowa jest do #!$%@? bo chyba z plastikowego metalu to zrobili) dlatego zależny mi na wytrzymałości, no i klucze do śrubek ewentualnie zestaw z
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora