Wpis z mikrobloga

#aliorbank #aliorkantor wolam tez #aliexpress w temacie.

Czy ktos z was dostal wczoraj SMS z tekstem:

Uprzejmie prosimy o zlozenie obowiazkowego oswiadczenia rezydencji podatkowej - FACTA

Nie mam tam zadnych srodkow, korzystalem kupe czasu temu z karty dolarowej.
Duzo jest z tym kombinacji? Bo mam ochote to olac...
  • 15
  • Odpowiedz
@BobbyBambo: @tacky:
Problem jest taki, ze zeby to wypelnic online, musze zalogowac sie na konto w aliorze, ktorego #!$%@? po prostu nie mam. Nie chodzi tu o konto walutowe, lecz o zwykle logowanie sie przy pomoci CIF i hasla.
Cif znalazlem, ale hasla dla standardowego alioru (nie kantor) nie mam, bo niby skad.
Wiec zeby wypelnic to musze cisnac do oddzialu, co mi sie juz zupelnie nie usmiecha...
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: nie zablokują XD konta blokowali osobom, które do 11.2016 nie złożyły deklaracji i miały powyżej $50k na koncie @BobbyBambo: @tacky:
Jak tak bardzo Ci zależy, to możesz wypełnić ta deklarację przez infolinie 19502
  • Odpowiedz
@kcpi: Ostatnie konto zakładałem w październiku bodajże i nie miałem tam nic bo skąd,a deklarację Musiałem złożyć. Skoro jest obowiązkowe to pewnie i jakieś konsekwencje nie złożenia też są.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Jednorazowe hasło dostajesz smsem przy pierwszym logowaniu na numer telefonu, który podałeś. Jeśli długo nie logowałeś się, możesz mieć zablokowaną bankowość internetową z powodu nieaktywności. Odblokowanie tylko w oddziale.
  • Odpowiedz