Wpis z mikrobloga

często odnoszę wrażenie, że zamachy terrorystyczne bardziej cieszą prawactwo niż samych terrorystów

@Magnolia-Fan: Raczej ośmieszją lewactwo a nie śmieszą prawaków. Kto normalny wpusciłby 10 osób do własnego mieszkania wiedząc, ze wśród nich jest na pewno co najmniej jeden psychopatyczny morderca. Żal tylko niewinnych ludzi którzy giną przez debilne lewactwo.
  • Odpowiedz
@bluehawaii91: @tfuj_pszyjaciel: może mam coś nie tak z głową, ale uważam, że w każdej sytuacji można zareagować przyzwoicie i z godnością nawet jeśli znasz stuprocentową receptę na rozwiązanie problemu a druga strona uparcie odmawia jej przyjęcia. Obrazek, który skłonił mnie do tej dość gorzkiej refleksji z przyzwoitością i godnością a przede wszystkim z szacunkiem dla poszkodowanych ma niewiele moim zdaniem wspólnego. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
  • Odpowiedz
  • 3
@Magnolia-Fan obrazek to typowe "a nie mówiłem?" Niestety przyznanie się do błędu przez lewice i zaprzestanie faworyzowania terrorystów jest niemożliwe u niektórych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Magnolia-Fan wybacz, ja już dawno porzuciłem mentalność nie mówienia o czymś "bo nie wypada".

Ze Smoleńska można się śmiać, nie? Hehehe w brzozę xD
  • Odpowiedz
@Magnolia-Fan: @rawilson: a ja odnosiłem kiedyś wrażenie ze zamach to zagrożenie asymetryczne o dużym zasięgu i dużej ilości ofiar bądź tez powodujący paraliż i strach. Dziś zamach tp każdy #!$%@? muslim który zabije kogoś XD
  • Odpowiedz
@Magnolia-Fan rozwiazanie jest proste, podczas nastepnych zamieszek wyprowadzic uzbrojona policję. Paru zadymiarzy zginie i sie pochowaja. Zlapanych deportować do byłych kolonii i tyle. "Obywateli" do więzień z przymusowa pracą na parę lat, to moze sie oducza.

Zamiast głaskac i czekac az sie laskawie przystosuja to wyrzucic z kraju i tyle. Zamiast ciepłej celi i 3 posilkow dziennie to skazanym #!$%@? pracę i niech #!$%@?.

Ale oczywiscie humanizm, trzeba byc tolerancyjnym... niestety "uchodźcy"
  • Odpowiedz
@bluehawaii91: ale wiesz, że to z reguły ludzie z obywatelstwem i w dodatku urodzeni w Europie? I wiesz, że nie bardzo mogli powstrzymać napływ imigrantów kilkadziesiąt la temu z przyczyn ekonomicznych i politycznych? Niektóre problemy są dużo bardziej skomplikowane niż z początku mogłoby się wydawać.
  • Odpowiedz