Aktywne Wpisy
SzycheU +40
Nie wiem czy ja mam poważne fiksacje na punkcie seksu i przez to manifestuje te sytuacje które mnie spotykają, ale zawsze jak z jakimś niebieskim dłużej rozmawiam/pisze to później wychodzi na to, że byłam cały czas traktowana jako potencjalna partnerka albo potencjalne ruchanie i uważam, że to bardzo przykre.
Zwłaszcza jak pisze z kimś z np grupy wsparcia a potem się dzieją takie kwiatki to już dla mnie w ogóle obrzydliwe.
#
Zwłaszcza jak pisze z kimś z np grupy wsparcia a potem się dzieją takie kwiatki to już dla mnie w ogóle obrzydliwe.
#
Chciałem obejrzeć coś na kompie ale kot przeszkadzał, to mu wyczarowałem drugiego kota i małą wersję stworka z DSIII (co nakłada krwawienia i był na dole w rzece koło cmentarza) żeby się nie nudził. Plan wyszedł ale musiałem pójść do kuchni po picie, zorientowałem się że całe mieszkanie jest zawalone kopiami tego przyzwanego kota. Postanowiłem go odesłać a on zmienił się w głowę jakiegoś typa i zaczął coś opowiadać. Już wkurzony poszedłem odesłać stwora przy okazji a ten mnie ugryzł -. -
No a teraz leżę z bolącą ręką i się zastanawiam czy mózg we śnie tworzy powód dlaczego mnie ręką boli? Czy może przez to, że sobie to wymyślił teraz mnie boli?