Aktywne Wpisy
WykopX +1302
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Wakabajashii +287
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic
ps. rozkrecilem i czyscilem calosc
No i porządnie wysusz tę zalaną klawę i módl się, żeby zadziałała.
Po zalaniu klawiatury:
Po pierwsze: nie susz
Po drugie: połóż go tak, aby ciecz mogła wypływać z klawiatury, czyli rozłóż całkowicie i połóż do góry nogami (namiot)
Po trzecie: nie próbuj włączać przed upływem 24 h
Po czwarte: zanieś do serwisu, bo nawet, jak się włączy, to potem może w środku zgnić i tak będzie problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz się bawić w zabawę
Dokładnie, warto wspomnieć ,że gdyby zalało bardziej to zostawiamy komputer do góry dnem, otworami w dół na kilka dni w ciepłym miejscu. Niech schnie. Dwa dni później można spróbować go uruchomić.
@kryniow: to bylo w sumie mniej niz lyzeczka do herbaty w naroznik kolo klawisza esc, mialem nadzieje ze obejdzie sie bez szkod ale jednak podlaczona wysuszona niby klawiatura generuje losowe znaki
A co do ceny
Także tego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tyle właśnie kosztują klawiatury do lapków xD
Tak jak @Amasugiru napisał, miałeś pecha bo to gdzieś się wylało na delikatny układ :/
Największe przebicie w IT jest na laikach.
Podłącz pod usb na razie taką zwykłą co do kompa. Szwagier tak do dzisiaj używa i jakoś nie śpieszy mu się z kupnem oryginalnej do lapka(oczywiscie tamtą wcześniej zdemontował) i jest na miejscu po prostu starej tylko z kabelkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kryniow: to tez fajny pomysl w razie wu tak zrobie, dzieki
Dlatego woda destylowana i jazda ( ͡° ͜ʖ ͡°)