Aktywne Wpisy

MateMizu +317
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz
Arivederczi +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie widzę sensu tej wymiany - o ile oni się mogą od nas nauczyć, o tyle my się od nich nic nie nauczymy.Rozumiem że my szkolimy ich pilotów, a nasi pojecieli do nich na szkolenie? Jeśli tak to widziałbym jakieś dodatkowe koncesje ze strony AS, np. sfinansowanie nowoczesnych trenażerów
Nie to nowa polityka-geopolityka tego rządu -smalenie cholewek do AS i Jordanii. Sam tylko Duda i Jarkacz wiedzą po co... Chyba chcą otworzyć nowy front walki z ruskimi -kaczynski bedzie finansowal rebeliantow pod Aleppo, a saudowie obniżą ceny ropy. A nie czekaj -rebelianci dostają w------l, a saudowie obnizyli wydobycie w porozumieniu z ruskimi[co zaowocowalo wzrostem cen]...
źródło: comment_oGYTTBpbXWhVrAWuLBuiOF0ScHLWU65Z.jpg
Pobierzźródło: comment_42CbKqL5VcCSMssKfEkBCIJLL7ExMQx4.gif
Pobierz