Wpis z mikrobloga

@dGustator: tak, w BF1 pomiędzy broniami nie ma balansu oraz to wstyd żeby gra w 2016 roku nie miała praktycznie niczego co można odblokować (oprócz broni, ale to oczywiste), jak w CoD/BF4/Overwatch/Titanfall2/R6:Siege.
@Nova24: fakt, wg mnie też jest mało rzeczy do oblokowania, mam 67 lvl, 60h gry i praktycznie wszystko już odblokowane. Ale nie można tego porównywać do overwatcha bo tam nie ma nic do odblokowywania poza skinami/emotkami/spraymi etc.
@Nova24: ja i tak nie korzystam z zadnych skorek ani innych cudow, a i głównie z jednej broni :) balansu nie ma i to jest fajne - a mi osobiście sprawia przyjemność gra nawet słabymi brońmi
@mak2207: no argument że mecze są nudne... dalej nie chciało mi się oglądać.
Mecze bfa są jeszcze bardziej nudne, bo mniej widowiskowe, zresztą porównuje tutaj chyba granie na publicznym serwerze bf4 do turniejówek z csa, no chyba nie bardzo.
@ElCidX: Mi się CS GO bardzo podobał, ale mój laptop LENOVO Z510 zaczął się około 2 lata po zakupie wyłączać randomowo wczasie większego obciążenia na ładowarce. Problemem nie jest temperatura, chodzi o zasilanie, problem występował u wielu użytkowników. Niestety to mój pierwszy i ostatni laptop Lenovo i laptop w ogóle.