Wpis z mikrobloga

@Flake: Gram teraz dosc intensywnie w bfa 3 i jestem zadowolony, na chillu i zwiekszym dystansem mozna pograc bo i wiecej funu, a porownuje teraz do csgo o ktorym juz lepiej nie bede szczempil ryja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale w bf4 i dalej nie gralem, w ostatnia bete bf1 gralem i bylo calkiem obiecujaco
@Flake: tez mnie bf3 odrzucal takim chaosem, za duzo sie dzialo ale po czasie, po dobrym poznaniu map daje w #!$%@? radochy :D
csgo to juz dla mnie byl jeden wielki #!$%@? i zasadne podejrzenia o haksy co drugiego na meczowkach, ewentualnie pograc inne tryby mozna.
@Flake: ja najdalej mialem supreme i nie ma co ukrywac ze haksy byly, teraz nie gram prawie wcale mam mg2 i ciezko sie gra ze wzgledu na te haksy ktore wystepuja. Fakt, na prime troszke lepiej jest
@goodidea: Jeżeli odrzuca cię chaos to nie kupuj tego BFa, moim zdaniem warto, ale jeżeli nie lubisz takiego chaosu to raczej nie polubisz. Dużo się to dzieje jest szybkie tempo i ciężko czasem ogarnąć.

@Gametleman: Bzdura xD Ta gra nie ma nic wspólnego z Battlefrontem poza silnikiem i 3 specjalnymi klasami. To są w ogóle inne gry.
@goodidea: Powiem Ci, że jest to bardzo satysfakcjonujące kiedy w takim chaosie zabijasz oddział wroga i jeszcze jako medyk leczysz 2 osoby z twojej drużyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)