Wpis z mikrobloga

Ktoś mireczki orientuje się może gdzie uderzyć o pracę będąc mgr biotechnologii z doświadczeniem w produkcji chemicznej (aparatowy i sterowniczy Petrochemia) i technice laboratoryjnej (2 lata pracy w laborce) w Leeds UK? #leeds #uk #yorkshire
  • 14
  • Odpowiedz
@lenoxlevi ale szukasz ogłoszeń czy wrzuciłes cv? Ja jak tam wrzuce cv to mam 3-4 telefony dziennie ale ja to prosty robol jestem ;)

Załóż też sobie konto na LinkedIn i poudzielaj się trochę tak żeby headhunterzy mogli Cię zauważyć
  • Odpowiedz
@azzie: Szukam a na te, które myślę, że mam szanse to oczywiście aplikuje z CV. Piszesz, że jesteś prosty robol ale ja też na takie ogłoszenia składam bo szukam na początek właściwie czegokolwiek. Im bardziej byłoby to związane z moim doświadczeniem, tym lepiej.
  • Odpowiedz
@lenoxlevi: Jakbyś znalazł daj znać ... moja żona jest po biotechnologii i tylko raz była na jakiejś rozmowie w Anglii w Oxfordzie przez 1.5roku pobytu tutaj. Zero ofert w zasadzie (podobnie jak w Polsce :)), a pieniądze tak śmieszne, że ma podobne pracując w opiece. Ale jakbyś coś wiedział daj znać ;) Będę wdzięczny w jej imieniu :)
  • Odpowiedz
@vertoo: Znam ten ból ale dam znać. Domyślam się, że sama biotechnologia to straszny kibel, dlatego ciesze się, że pracowałem jako technik laboratoryjny i poznałem od strony obsługi chemiczną technologię produkcji na przykładzie petrochemii. Tam nauczyłem się być trochę bardziej inżynieriem praktykiem niż kosmitą z mgr przed nazwiskiem.
  • Odpowiedz