Kurza stopa! Rozwaliłem sobie telefon (╥﹏╥) Jaki telefon polecacie do 700zł? Może być #xiaomi albo inny chińczyk albo cokolwiek co ma 2GB ramu i #android . #pytanie
@JanuszSlifka: To że tobie się te telefony nie podobają nie oznacza że każdemu i że są złe, sam użytkuję rok czasu Z1 i jestem bardzo zadowolony, znajomy zaś ma Z2 i jeszcze lepszy od mojego i też mu pasuje
@Nordycki_Huskarl rok czasu używałem z2, przenośny kaloryfer, kompletnie zluzowane zaslepki to samo z wejściem usb, mimo ze częściej starałem się używać kabla magnetycznego, ciągle resety i wiele innych :) Nie jest to odosobniony przypadek, to samo mieli znajomi z z1 i z2 powyżej nie wiem czy się coś zmienilo. Jeszcze była dziewczyny z1 compact w której pekla tylna szybka przy ładowaniu :) Jedyne co z sony jeszcze się nadaje to radia
@JanuszSlifka: Tylko zgodzę się z nagrzewaniem i czasem potrzebą resetu, ale w moim przypadku nie odnotowałem nic z uszkodzen typu odpadanie zaślepek , problemy z wejściem usb(nie noszę w pokrowcu). Za to poleciłem telefon ze względu na bardzo dobry aparat 20.7mpx, fhd rozdziałkę , w z2 4k nawet, 2gb ramu, duży ekran 5 cali, cpu 4rdzenie 2,20Ghz, wydajne gpu jak ktoś lubi pograć i sam wygląd (mowa o białej wersji).
@Wassimir xiaomi 3s pro polecam od siebie
Nie jest to odosobniony przypadek, to samo mieli znajomi z z1 i z2 powyżej nie wiem czy się coś zmienilo. Jeszcze była dziewczyny z1 compact w której pekla tylna szybka przy ładowaniu :)
Jedyne co z sony jeszcze się nadaje to radia