Aktywne Wpisy

kornel-mir +71
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet

placebo_ +150
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

#pokemongo
źródło: comment_y2ndeRLY8jlhWFp4GUDKYxesyS2fS2qC.jpg
PobierzJa w swojego inwestuję, bo ma Hyper Beama i 90% IV, poza tym chociaż trochę rekompensuje mi brak dobrego Snorlaxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_IQ5HpOAAQo8gSe2uUy9XBFYtLR4PwxIg.jpg
Pobierz@coolpa96: Jeśli masz ten sam lub podoby lvl co obrońca to tak. Ale juz mozna w ten sposób odstraszyć tych z niższym. Sam kiedyś spaliłem ponad 4 pokemony
źródło: comment_QvgBWd9AEolbFGWp9iUAr4Ugp0Fwt7OP.jpg
PobierzDusta używam na bieżąco, bo po to się gra by grać, a nie zbierac na starość.
Ja swojego też kiedyś wbiję na 2k, ale teraz chwilowo oszczędzam dust, bo mam 2 jajka 10km w inkubatorach i może wykluje się coś, co bym od razu mógł dustować.
A tak standardowo to wychodzę z tego samego założenia, że nie ma co pył kisić, tylko na bieżąco rozdzielać na najlepsze Pokemony.
Powodzenia z jajkami ;)
Mam 30lvl, a do tej pory miałem tylko 4 jajka 10km, z których wypadły same śmieci, ale to przecież w pełni sprawiedliwe kiedy inni wykluli już kilkanaście czy kilkadziesiąt.. I między innymi dlatego inwestuję dusta w to co mam, a nie mam nawet laprasa czy arcanine czy dobrego snorlaxa. Za to mam defenderów Tier 1.5.
źródło: comment_4ooTU5wlpmPYn1SVWwrueckR6G8IGKiJ.jpg
PobierzPołowa to śmieci, a połowa Eevee, Dratini, czyli Pokemony na candy, no i tylko raz Lapras.
I to już mówi samo za siebie, a wykluwam na bieżąco.
Te dratini spoko, Dragonite zrobiony czy niedlugo będzie?
Mnie pozostaje cieszyć się z Primeape'a 1000CP+, który całkiem nieźle kopie dupsko snorlaxom poniżej 2k. I gdyby tylko miał więcej CP to może nawet mógłby wygrać.
Tymczasem idę marnować dusta na pokemony inne niż Vaporeon.