Wpis z mikrobloga

@DiabloFan: Blizzcon już za trochę ponad 2 miesiące, myślę, że nic nowego się nie dowiemy przed tą imprezą, następne spekulacje pojawią się jak pokażą ile miejsca przeznaczyli na Diablo w Convention Center, czy znowu mniej niż na kible czy dadzą nam jakąś iskierkę nadziei
  • Odpowiedz
@MaxDamage: Kible były na Gamescom. Na Blizzcon zawsze wszystkie panele są na głównej scenie.

Sporo rzeczy pojawia się z poprzednich datamined. Mi to póki co wygląda na content patch - jak w przypadku 2.3 i 2.4, niż na Expansion Pack. No nic, zobaczymy, bo tak naprawdę teraz się wszystko zaczyna. To tylko informacje znalezione w plikach gry na serwerach, więc dodatek jak najbardziej możliwy. :)
  • Odpowiedz
@MaxDamage: @DiabloFan: Można się rozejść - dodatku raczej nie będzie. Przynajmniej te screeny na to nie wskazują, o w większości to stare rzeczy albo pochodzą z azjatyckiej wersji. Admin z diablofans napisał: > "I went ahead and verified most things in this thread have been posted in our previous dataming over the years, and thus is misleading that it hints at a new expansion. But instead, just scrapped
  • Odpowiedz
@anghelus: Tak, czytałem właśnie co napisał. Aczkolwiek amuletu nikt nigdy wcześniej nie znalazł. Głupio jednak byłoby dodać tylko sam amulet (podobnie jak kostkę Kanaiego), gdy wszyscy czekają na dodatek.
  • Odpowiedz