O ja #!$%@?, po instalacji windowsa 10 czuję się jak w hipermarkecie xD wszędzie reklamy, śmieci, propozycje, obniżki... Do tego co krok pytają o wszystkie moje dane i każą mi się ze sobą integrować xD natarczywość level cygan na wrocławskim rynku xD nie polecam tego stylu. #komputery #windows #bekazpodsystemow
@Dissmised: mając licencję pobrałem z serwerów ms. Nawet candy crush saga i asphalt racing dostałem xD a przy instalacji jak kliknąłeś szybka konfiguracja to nie widziałeś miliona checkboxów ze zgodami na śledzenie przez ms. Ach to fanbojstwo ( ͡°͜ʖ͡°) nawet takich wad nie dostrzegacie @Diplo:
@kliknij_tutaj: w windows xp dają pinballa, i tam każdy był zadowolony, a po to jest szybka konfiguracja żebyś nie widział miliona checkboxów, to nie takie trudne jak się wydaje
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link