Wpis z mikrobloga

#mecz #stream #weebtv Mógłby ktoś kto ma dostęp do Polsat sport 2 na weeb Tv przesłać zródło strony gdzie jest stream ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m423: Z tego co ja pamiętam z rok temu musiałem do nich maila pisać zeby odblokowali mi kanały nsport i canal+ tam gdzie liga ang leciała. A też konto od początku weebtv dosyć często opłacane.
  • Odpowiedz
Weeb.TV blokuje kanały co jest niezgodne z ich regulaminem o braku ograniczeń. Poniżej wysyłam screeny potwierdzające, jak czysto grą. Dodatkowo Weeb.TV bardzo ładnie odpowiada wszystkim użytkownikom tak samo:

ODP nr. 1 "_ograniczony dostęp do niektórych transmisji może być spowodowany prywatnymi ustawieniami osoby nadającej dany kanał (np. blokada dla posiadaczy nowych kont lub tylko dla Premium) lub ze względu na Państwa lokalizację terytorialną.
Dostępność oraz różnorodność kanałów jest niezależna od Serwisu tylko od użytkowników którzy wyrażają chęć nadawania swoich kanałów i udostępniają je w danym momencie. Odnosi się to również do treści oraz jakości materiałów transmitowanych na kanałach wideo."

ODP nr 2 "Dostępność oraz różnorodność kanałów jest niezależna od Serwisu tylko od użytkowników którzy wyrażają chęć nadawania swoich kanałów i udostępniają je w danym momencie. Odnosi się to również do treści oraz jakości materiałów transmitowanych
slawekzagan - Weeb.TV blokuje kanały co jest niezgodne z ich regulaminem o braku ogra...

źródło: comment_QuKx3KBiqP1pLRTkA868bwCd3Xv1qObY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz