Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +43
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
farbowanylisek +315
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
otwieram w 60s wygrana (jak wieksza niz 10f inaczej szkoda czasu) rozdzielam wsrod plusujacych #cebuladeals
@dager @Gomusss @humbakiplywajakluczem @Kijoo @l4mp4 @marcinlewy @MocnaKropelka @MrFisherman @paruwczak @qweasdqweasd @romo86
@KwadratowyPomidor:
@dager i @qweasdqweasd będę wołać żeby nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no to tak
@humbakiplywajakluczem wysłane
@MocnaKropelka zgłosił się szuka mejla xD edit: wysłane
@dager zdrapki
@qweasdqweasd zdrapki
@MrFisherman zdrapki
3x4 = za 12 f kupie zdrapki
będe wołać jutro po 18
@KwadratowyPomidor: są zdrapki za 1f 2f 3f 5f i 10f
kupić jedną "kolosa" 10f i 2f czy może 12 x zdrapek za funta? xD reguły znów te same - więcej niż 10f przelewam wy bierecie udział + osoby co zaplusują w 60s
i jak więcej niż powiedzmy 200f wygram to biore marże jakąś bo teraz skumałem że jestem stratny w sumie xD
Komentarz usunięty przez autora