Aktywne Wpisy
MiniKierownik +49
Murzyn rośnie jak na drożdżach, możecie mu wymyślić imię, komentarz z największą liczbą plusów wygrywa. Widać że to będzie chad wśród gołębi, gęste grube pióra będzie miał nawet na nogach, oczy typu Hunter eye wypatrują kukurydzy.
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
zyd_z_pasji +30
Jezus Maria, jak ja qurwa nienawidzę dzieci. Gówniarze sąsiadów lvl 4 i 6 przeskakują przez płot, żeby pobawić się u nas na podwórku. Tu sobie poskaczą na trampolinie, tam zjadą na zjeżdżalni albo rozwalą dachówki, które były ułożone na kupce do wyrzucenia. Oczywiście, rozmowy z madkom nic nie dają, a jedyne rozwiązanie to chyba tylko mur wyższy od mego, albo drut kolczasty.
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w
Mirki, przypominam, że dalej działa łapanie jajek pod adresem:
m.banggood.com/eggshunter20160311.html
Lista Mirka: http://kruprz.club/listamirka/listamirka.html
Przypominam o trwającej nowej loterii gdzie aby brać udział po zakupie należy dodać się do formularza google !
LINK DO REGULAMINU
W regulaminie także dostępne nagrody!
FORMULARZ GOOGLE do wstępnej weryfikacji jeśli nie będzie was w dniu losowania przy kompie.
SPAM LISTA by być na bieżąco z promocjami.
LISTA MIRKA 2:
- dodawanie produktu do listy: dodaj do lista mirka 2
- sprawdzanie listy Mirka: sprawdź lita mirka 2
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @kruprz @leszek_SK @lukaszlukasz @laza @kici666 @CzerwonyPuchacz @Christophus_ @KirsxXx @Voobo @Tekedo @bartek2510 @matiwoj11 @Sibikk @ZetarXenil @ptaaq @bogdan_bogdanowicz @l4mp4 @kupricz11 @gorush @damian_co_dalej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Po 7:10 już nic nie wpadało.