Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +149
-Łęcina, przecież powtarzałem, nie robimy w elektryce...
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
-A ja powtarzałem, że do interesów trzeba mieć łeb na karku, a nie w dupie. Fucha się trafiła to bierzemy. Co to za sztuka skręcić dwa kabelki?
-Bogdan, tu są trzy fazy...
-To trzy kabelki, wielka mi różnica
#pokazmorde
Fingolfin89 +19
Pierwsza złotówka powinna ewentualnie zostać zabrana pierwszemu Polakowi dopiero wtedy, gdy ostatniemu Ukraińcowi została zabrana ostania hrywna.
Nie może być tak, że innym narodom zależy bardziej na wolnej Ukrainie niż samym Ukraińcom.
Wliczam tu także rozliczenie oligarchów.
Oligarchowie to taka grupa społeczna na Ukrainie, która w pełni zasługuje na odebranie im każdego grosza. I jeszcze nawet wtedy powinni na kolanach dziękować, bo za to w jaki sposób doszli do majątków należy im
Nie może być tak, że innym narodom zależy bardziej na wolnej Ukrainie niż samym Ukraińcom.
Wliczam tu także rozliczenie oligarchów.
Oligarchowie to taka grupa społeczna na Ukrainie, która w pełni zasługuje na odebranie im każdego grosza. I jeszcze nawet wtedy powinni na kolanach dziękować, bo za to w jaki sposób doszli do majątków należy im
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora