Wpis z mikrobloga

@hbmm: Pierwsza sprawa nie stawiaj zielonych statuetek. druga sprawa obrona nadaje sie ro 30 lvl potem to kazda wyspe sie rozwali, ja na mapie mam wszystkich po wyzej 44lvl ale warriory na 11 i czolgi na 7 robia robote. W tej grze na pierwszych etapach liczy sie tylko ofensywa jak chcesz miec przyjemnosc z gry bo robienie defensywy jest dla mnie bez sensu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@das2sin: nie inwestujesz w obronę? Pewnie Cie rabuja kilka razy dziennie. Ja mam problemy z czolgami + medik taki zestaw najczesciej mnie niszczy postanowilem że musze zrobic niebieskie canony i kamienne towery
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@das2sin: zależy co kto lubi. zielone zlikwiduje jak będę miał wysoki poziom a teraz to jednak sporo mi dają do surowców. Aby cokolwiek zbudowac to trzeba sporo wszystkiego, vault mam 78% mimo to rabunki mocno mi dokuczaja dlatego stawiam na obronę
  • Odpowiedz
@hbmm: Jak widzisz w ogole jej nie robie, postawiłem budynki obronne bo nie mogłem dobic na 37 lvl bo wszystko co zrobiłem wymagało HQ 16 ( ͡° ͜ʖ ͡°). Rabunki mam 2-4 dziennie ale dzieki temu Vp mi nie rosnie za bardzo i nie mam 50lvl na archipelagu. Kiedy potrzebuje jakis budynek postwic to rzucam pudry na statuetki RR i GE i kazdego na mapie rozwale i
  • Odpowiedz
@das2sin: Każdy ma swoją taktykę, zobaczmy kto będzie miał pierwszy HQ22 będę co jakiś czas pokazywał moją wyspę, obserwuj ten tag to pogadamy.
  • Odpowiedz