Wpis z mikrobloga

Jest tutaj jakiś Mireczek, który zamawiał coś z #jd od #carryittechnology i paczka zatrzymała się na statusie:
"2016-02-27 18:55 The item has arrived in the transit airport" ?

Paczka zamówiona 14 lutego, do tej pory jej nie ma. Inne paczki bez problemu przyszły (też zamówione w tym samym czasie, od tego samego sprzedawcy), a ta chyba gdzieś zaginęła.

Co robić? Czekać, czy otwierać już spór na PayPal'u ?

#tracking
  • 21
@Dawid7600: otwierac spór na jd. generalnie ja ostatnio zamawiałem w podobnej dacie coś z bg i dopiero dzisiaj dostałem. Jak się niecierpliwisz, otwórz spór pp w piątek jak już nie chce ci się czekać.
musisz wpierw zaakceptować że dostałeś przesyłkę.

@n00_: Nie będę akceptować, że dostałem przesyłki, której nie mam ;) Spór otworzony, zobaczymy co napiszę. Pod koniec tygodnia pewnie zmienię to w roszczenie.
@lukasz3544: Dostałem odpowiedź od nich.

Regarding your order , we are contacting the relevant department to help you verify the detailed information of your package. We will keep you informed if there is any update.
@Dawid7600: Ja tak samo mam z zamówionym u niego telefonem. Wcześniej odpisywał, a od kilku dni cisza... Wyślij na pw tracking jak możesz, bo o dziwo u mnie też jest ten status z tej samej minuty...