Wpis z mikrobloga

Mircy - jak to jest z wkładkami do gatek? Bo czasami ktoś coś poleca (od dostawców), ale producenci gatek się już niekoniecznie chwalą jakie wkładki instalują. Ktoś coś poleci? Mile widziane krótkie, albo jeszcze lepiej - coś w stylu bokserek z wkładką, bo i tak jeżdżę w luźnych ciuchach (mtb/enduro).

#rower #mtb
  • 6
  • Odpowiedz
@Bialy_Mis: wygodne to jedno, o bardzo dobrą wkładkę mi bardziej chodzi. W jakichś lidlowych jeździłem zeszły sezon i chyba nic z niej nie zostało, więc trzeba zmienić na coś konkretnego.

Ale dzięki za podpowiedź, sobie pooglądam co mają.
  • Odpowiedz
@TwigTechnology: obczaj sobie model accent portofino. Planuje sobie takie kupic. Jesli te bokserki sa z tego samego materiału co koszulka z tej serii, to powinny byc naprawde spoko. Teraz jezdze w jakichs foxach z wkladka i w sumie po całym dniu katowania gorach i upale mozna sobie obetrzec to i owo
  • Odpowiedz
@TwigTechnology: Mam spodnie z taką wkładką. Bardzo dobra, wygodna nawet na dłuższych jazdach (testowałem do 240km, przy 170 tyłek już dawał znać, ale to każdy ma inne możliwości). Lidlowe nie mają podejścia nawet.
  • Odpowiedz