Wpis z mikrobloga

@epsilon_eridani: ponad połowa wstawianych tu obrazków przekracza granicę dobrego smaku i irytuje. Ten jest na tyle absurdalny w przeciwieństwie do innych, które naprawdę mogą obrazić kogoś, że można go nawet uznać za śmieszny. Tak więc użyje tu tak często używanego tutaj tekstu na wykopie - "wyjmij kij z dupy to tylko śmieszny portal z obrazkami" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mblacks: Nie jest ani absurdalny, ani śmieszny, jest żałosny. Silenie się na śmieszność poprzez tak idiotyczne nawiązania do naszej historii (bo do śmiania się z osoby nic nie mam) tworzy żenadę a nie śmieszny obrazek. Rozumiem, że politycy dają dużo okazji do "śmieszkowania" ale są jakieś granice. Śmieszyło by Cie to gdyby tam zginął Twój dziadek??
  • Odpowiedz
@epsilon_eridani: nie wiem, musiałby zginąć żebym to wiedział Wiem tylko to, że ten obrazek ani nie wyśmiewa i nie szydzi z ludzi, którzy tam zginęli. To tak jakbyś miał problem z wszystkimi często pseudozabawnymi obrazkami z zamachu na WTC, że to jest wyśmiewanie ofiar, no chyba, że to "hamburgery" i to nie to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co do śmieszność kwestia względna, jednego śmieszy a
  • Odpowiedz