Wpis z mikrobloga

@lupaczkokosow: ja nie wiem co za bzdury Ci tu radzili ale jak masz mieć irokeza punkowego to żadnych szczotek, gum czy żeli do włosów. szczotka nie natapirujesz, musisz mieć GRZEBIEN, a gumy i żele są za ciężkie. idź gościu do sklepu kup najmocniejszy lakier, sprawdź na necie jak się powinno tapirowac włosy czy wprost stawiać irokeza i juz. założę się za na youtube jak sprawdzisz to znajdziesz spokojnie instruktaż. grzebień
  • Odpowiedz
@lupaczkokosow: i nie słuchaj tych co Ci radzą jakieś gumy i inne badziewia bo gumę to można użyć do standardowej fryzury, jakiegoś chaosu na głowie czy zaczesania a nie do irokeza. Zaufaj mi, miałem irokeza 30cm na wysokość.
  • Odpowiedz
@Abaddon84: Panie kolego, ale irokez zaprezentowany przez @lupaczkokosow na pierwszym zdjęciu nie wygląda na takiego coby go trzeba było traktować lakierem i tapirowaniem... Kształt irokeza przy takiej długości włosa śmiało można uzyskać odrobiną gumy czy pasty do włosów. No chyba że mówimy o włosach gęstszych i dłuższych, wtedy lakier i grzebień jak najbardziej znajdą zastosowanie.
  • Odpowiedz
@lupaczkokosow: uzywalem kilku produktow tej firmy. 4 oznacza gowno a nie "hold", 5 jest w miare ok ale do krotkich wlosow. A 6 daje w dupe, za pierwszym razem nie bylem pewien czy to sie da zmyc z glowy, ale pod szamponem schodzi. Szybko zasycha, i moze posklejac wiec nie wiem czy to jest do konca taki efekt jakiego oczekujesz. Ale po spaniu nic sie na glowie nie zmieni, wiec
  • Odpowiedz