Wpis z mikrobloga

Czy wiecie, że, kiedy byłem młodszy i zaczynałem dopiero pracę, jeszcze jako licealista. Przez parę lat (z doskoku) pracowałem przy ankietach politycznych (telefoniczne), które były realizowane przez niby zewnetrzna firme, ale wylacznie na potrzeby wewnetrzne pisu. To była jedyna partia polityczna, która robiła wtedy cos takiego.

Jestem pewien, że teraz płacą nie tylko za ankiety, ale i za polityczny spam, który w dużej mierze, odbywa się na wykopie. @wykop @Moderacja zróbcie cos z tym.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@looklikelance: mowisz o ankietach czy internecie? Być może, że teraz inne partie też już to robią, ale Pis w tym przoduje, co widac na wykopie. Zresztą, moimi doswiadczeniami, chcialem podkreslic, ze pis to nie jest jakas zasciankowa partia, która nie wie co robi, tylko tez ludzie ktorzy mysla, jak manipulowac i gdzie uderzac.
  • Odpowiedz
@looklikelance: Ja #!$%@? xD Czy padło jakieś słowo o kodzie i petru? :D przejrzyj, moja aktywnosc i zobaczysz ze niczym nie spamuje. Co sie z wami ludzie dzieje. Uzywacie wy jeszcze mozgu, czy juz tylko haseł wyborczych?
  • Odpowiedz
@looklikelance: lol. ja juz chyba nie mam czego szukac na tym portalu. Widze ze mozgi wam tu wyjadlo do reszty, albo ktos wam placi za ten bełkot. Bo to jest niesamowite. Takiego idiotyzmu nie było tu za korwina.
  • Odpowiedz