Aktywne Wpisy
BanderaFella +1
To mój pierwszy post na tym forum. Jestem Ukraińcem mieszkającym we Wrocławiu. Lubię to miasto, ponieważ tu jest wielu Ukraińców, czuję się jak w domu.
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
Wczoraj neuropa sie zesrala, że po Najmanie, Kapeli i Żukowskiej zaproszony został przez Stanowskiego do KANAŁU youtubowego Pereira.
Tymczasem publiczna telewizja za nasze pieniądze w dobie kryzysu gospodarczego, wojny z Rosja, debaty nad CPK i atomem zaprasza dwoje pajaców którzy będą opowiadali o dyskryminacji osób niebinarnych poprzez niewłaściwe używanie zaimków.
To jest dopiero czysta woda!
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #bekaztwitterowychjulek #bekazpo
Tymczasem publiczna telewizja za nasze pieniądze w dobie kryzysu gospodarczego, wojny z Rosja, debaty nad CPK i atomem zaprasza dwoje pajaców którzy będą opowiadali o dyskryminacji osób niebinarnych poprzez niewłaściwe używanie zaimków.
To jest dopiero czysta woda!
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #bekaztwitterowychjulek #bekazpo
##!$%@?
@TheMan: jesteś człowiekiem, nienawidzisz się?
@Qontrol: co złego w Texasie?
@halcyon: w tym roku ja #!$%@? od zimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nasu: najgorzej ;////
@Namarin: dużo w Tobie goryczy? ;>
@Tymian: ale to akurat prawda.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Qontrol: cóż, niezła wojna między wami musiała być skoro cały stan przez nią znielubiłeś ;>
Najgorzej jak od wielkiego dzwonu zawitam u rodziców a oni zaproszą taką swoją koleżankę i usadzą ją obok mnie do stołu i wtedy ona zaczyna żreć (właśnie żreć, ona nie je), mlaskać i gadać do tego. Unghhhh...
@sorek: w porównaniu do innych ludzi lub do mnie sprzed kilku lat to niewiele.
I tak jest lepiej niż było kiedyś.
@Namarin: "Let it go!"
@TheMan: zesmutnialem znowu. Nie spotkasz nigdy nic bardziej wartościowego niż ludzi.
@cyrkon: te #!$%@? bym #!$%@?ł
Stale uczę się dystansu i kontroli nad swoimi demonami ale jestem tylko człowiekiem i czasami mi się nie udaje.