najtańszy dron od chińczyków z mocowaniem/możliwością zamocowania kamerki typu gopro? w sensie coś, co da rade ją unieść. #aliexpress #banggood #jd #drony #pytanie
@Damian771: @sopel87: a myślicie że poradzę sobie, jak na pierwszego drona? jakichś #!$%@?ów mujów nim nie będę wyczyniał, chciałbym sobie tylko koło domu polatać, ponagrywać okolice z góry itp ( ͡°͜ʖ͡°)
@sopel87: dopiero teraz tego mjx'a obczaiłem, jeszcze tańszy jest nawet, wstrzymam się na razie, poczytam, pooglądam filmiki i dokonam wyboru ( ͡°͜ʖ͡°)
@rnd0nb: ostatnio ktoś na mirko właśnie go polecał, chociażby ze względu na to, że jakby tak jeden silniczek szlag trafił podczas lotu, to niby zawsze łatwiej wylądować z 5/6 niż z 3/4 ;)
@sopel87: oo matko, ale się tym zajarałem, eken h9 zamówiony, dron się zamówi na dniach i na całą wiosnę + wakacje jestem ustawiony ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@rnd0nb: mam tarantule x6 lata bardzo szybko i sprawnie ,jak nie walczy z wiatrem to polata z 10 minut, po doczepieniu xiaomi yi lata okoko 25% slabiej i tak z 7 minut wiec nie jest zle, polecam zdecydowanie
#aliexpress #banggood #jd #drony #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@Damian771: Orientujesz się może ile na jednym ładowaniu można tym cudem sobie polatać?