Mirki, szukam jakiejś dobrej myszki na prezent. Nie chcę wydać więcej niż 100 zł. Jestem kompletnym laikiem i tak naprawdę nie wiem jakie kryteria szczególnie mnie interesują. Po prostu ma być odpowiednia do codziennego użytkowania. Ktoś, coś?
@Felix_Felicis_: gdybym dostał jakiegoś A4techa na prezent to bym go schował do szuflady gdyby obdarowujący już nie patrzył. Na co dzień jakiś Logitech bezprzewodowy byłby spoko. Z pewnością coś w tej cenie znajdziesz.
@Felix_Felicis_: plastik podłej jakości. To przedmiot z którym obcuje się kilka godzin dziennie, warto więc żeby nie był zrobiony z jakiegoś budżetowego gównolitu na którym się ręka poci a sama konstrukcja trzeszczy po tygodniu jak np. szajs z serii X7. W A4techu jeszcze nie osiągnęli poziomu MX518 a co dopiero mówić o czymś wyżej ( ͡°͜ʖ͡°).
@Felix_Felicis_: Sam używam tej bloody, i przyznam szczerze, że to najwygodniejsza myszka jakiej kiedykolwiek używałem. Dodatkowe klawisze przede wszystkim kompletnie nie przeszkadzają w nkrmalnym użytkowaniu, są rozlokowane bardzo wygodnie. Można sobie zaprogramować, co dany klawisz ma robić, np podgłaśnianie muzyki itp, super sprawa ( ͡°͜ʖ͡°)
Mirki, szukam jakiejś dobrej myszki na prezent. Nie chcę wydać więcej niż 100 zł. Jestem kompletnym laikiem i tak naprawdę nie wiem jakie kryteria szczególnie mnie interesują. Po prostu ma być odpowiednia do codziennego użytkowania. Ktoś, coś?