Tak jak patrzę to PAD to taki lepiej wykształcony i obyty Komorowski, mężem stanu wg. mnie na pewno nie jest. Tak troche się stara ale mu nie wychodzi.
@Arveit: twój posst sam sobie zaprzecza. Jest znacznie lepiej wykształcony co już potwierdza jego wyższość intelektualną. sory ale komorowski ma magistra z historii.... Super tytuł bulwo ! Do tego ma pamięc jak złota rybka.
@mirabelkowy: kazdy glupi moze zdobyc dyplom, serio. A zobacz ze teraz nawet jego alma mater sie za niego wstydzi. To jest prezydent katoprawicy, a nie Polski. Sugeruję jak najszybszy impicz.
@Arveit: no to rób doktorat z prawa na uniwersytecie jagielońskim cwaniaku. Jedziesz. xd. Zgniłem Co do historii, tak, kazdy moze sie tam dostac i ukonczyc w zasadzie.
@mirabelkowy: co za roznica co i gdzie zrobił. Doktor to doktor. Moze byc nawet profesorem #!$%@? dzidy z dyplomem wyzszej szkoly odpalania rac i co to zmienia? Jest prezydentem. To do czegos zobowiązuje.
Gibała wziął psa na scene i zaczął go całować xDD Ktoś z publiczności "żone byś pocałował" i wtedy dopiero podszedl do niej (to ta po prawej na screenie)
#polityka
Zgniłem
Co do historii, tak, kazdy moze sie tam dostac i ukonczyc w zasadzie.