Wpis z mikrobloga

#!$%@? dobry i remis, mi nie weszło bo grałem zwykłe zwycięstwo, nie chciało mi się czekać na kolejny mecz. Mam nadzieje, że korzystaliście roztropinie z poleconego meczu, i poszły awans albo dnb.

Pomimo, że mi typ nie wszedł ciągle go uważam za bardzo dobry i polecam przyglądać się drużynie Salford. Kto oglądał mecz, wie o czym mówię.... powinni wygrać ten mecz.

#!$%@? karny na początku i rewelacyjna gra bramkarza przeciwników nie dała nam zwycięstwa.

Pozdrawiam Mireczki.

#hasbet
#bukmacherka
  • 46
@Rumbago: Ja poszedlem na czystą jedynkę i właśnie się spakowałem bo nie będę miał jak opłacić czynszu. To, że drużyna ma potencjał nie zwróci mi kasy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rumbago: Mecz wart uwagi, w ciemno do ostatnich minut obstawiał bym, że Salford wygra... No trudno, raz się przegrywa, raz się przegrywa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dajesz dzisiaj coś na NBA?
@Rumbago: okej, będę wdzięczny
Co do samego meczu to grali przyzwoicie, jak na drużynę o dwie klasy rozgrywkowe niższą zagrali świetnie na tle przeciwników, zabrakło szczęścia i tyle. Typ był jak najbardziej spoko i warty zaryzykowania, ja dałem awans Salford więc ciagle jestem w grze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)