Aktywne Wpisy
whitewolfik +212
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
kotka-a 0
Ehh.. przykry wypadek :(
#zks #bron
Raczej mieli po prostu samobójstwa.
ogolnie sprawa przykra ale co poradzic - samobojcy byli sa i beda - jedni sie wieszaja inni strzelaja se w leb jeszcze inni skacza z balkonu. autor naglowka linkowanego artykulu powinien zatrudnic sie jako ciec na parkingu.
@vicking: jestem
Typowe manipulowanie tępym tłumem dla wiadomych celów.
To akurat wzorcowy przykład prostego i rzetelnego przekazania wiedzy. Zero manipulacji, zero półprawd, same fakty.
@huppcio:
http://trybun.org.pl/2015/10/01/komitet-wyborczy-prawo-i-sprawiedliwosc-odpowiedzial/
A po drugie kiedyś media celowo omijały artykuły o wypadkach na strzelnicy? To wzorcowy artykuł, zero manipulacji tylko fakty a ty dorabiasz do niego ideologię...
Zamierzam nauczyć się latać siłą własnych gazów. Też mogę napisać co zamierzam. Pokaż mi FAKT, działanie PiS'u dążące do poprawy sytuacji broni w Polsce. O, nie znalazłeś? No popatrz... Zamiast tego mamy ustawę umożliwiającą sterowanie służbami spec przez polityków PiS.
Skoro to jest dla Ciebie wzorcowy artykuł z samymi faktami to proponuję zdjąć
Media :Tylko ułamek , cząstka uchodźców to terrorysci . Reszta to normalni ludzie którzy szukają pomocy i lepszego życia.
Człowiek : Tak samo tylko odsetek ludzi wykorzysta broń w nie czystych celach , lub zrobi sobie lub komuś krzywde.
Media : NIE PRAWDA! zobacz kolejny wypadek ! ...
O tak to widzę w polsce i tych debili
http://wawalove.pl/Tragedia-na-strzelnicy-Podczas-treningu-zginal-mezczyzna-a20749
Pokaż choć jedną manipulację lub bardziej obiektywny sposób przekazania tej informacji.
@huppcio:
Przecież jest normalny jak na standardy europejskie.
@lukasz-obarski:
A próbowałeś? Słyszę masę opowieści o tym jak ciężko zdobyć te pozwolenie a nigdy nie widziałem odmowy, zresztą i tak według statystyk dostaje je grubo powyżej 50%. Poza tym co za różnica na jakie pozwolenie będziesz miał broń?
@lukasz-obarski:
Dane dotyczą całej Polski. Źródło oczywiście jedyne pewne policja.
2 razy w roku bez przesady. A i tak musisz trenować więc co za różnica?
Nie, nie musisz, możesz dostawać nawet dyskwalifikacje byle zaliczyć listę startową.
@lukasz-obarski: