Aktywne Wpisy

dwa__fartuchy +327
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
sforce +69
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

A tak ogólnie to co o nim sądzicie? Pasek to bym wymienił chyba, ale póki co się nie rozglądałem.
Ewentualnie jestem otwarty na propozycję - szukam czegoś w miarę uniwersalnego, raczej do noszenia na co dzień, ale fajnie jak przy koszuli też się będzie w miarę prezentował. Coś w podobnym stylu, czerń, srebro, białe i czerwone akcenty. Cena w okolicy 500zł.
źródło: comment_5kgTJflNn84PUsYLSE88igmBwLnwwezt.jpg
Pobierz@PiTcA: do koszuli to im gładsze - bez napisów, dodatkowych tarcz, tym lepsze.
Pozdrawiam
Obczaj np Orient ray blue, w idealnym stanie można nówkę za 500 zł znaleźć. Do koszuli świetnie pasuję.
źródło: comment_1vUDEaujINL8Sh3kBlMSyKJUkPztElAr.jpg
PobierzA co do tego, to w sumie zły nie jest, ale coś mi się nie widzi, wolałbym chyba czarną tarczę jednak. I chyba też pasek zamiast bransolety. Aczkolwiek zajrzę sobie na jakieś z bransoletą metalową, może mi się tylko zdaje że mi się nie
Obczja http://www.tomsky.com.pl/?35,parnis-automatic-classic-white-43mm (obczaj różne u tomskiego) Niektórzy narzekają na parnisy z powodu ich mechanizmu (sea-gull) i że troszkę głośno mogą
źródło: comment_665W5iPjNKg47iEafQlWBAPGNz4gxUBB.jpg
Pobierz