Wpis z mikrobloga

@ShadowS: Nie narzekam. Dwie aktualizacje temu bateria krótko trzymała a teraz jest ok. Nie wiesza się. Wg. mnie dużo lepiej działa niż 8.1. Na początku jak zainstalowałem działał słabo. Smsy mi nie pokazywały się że przychodziły choć w skrzynce były. Jednak jak przeinstalowałem i od nowa zainstalowałem 10 była od razu lepsza działalność - poprawa. Od tego czasu minął miesiąc, i w sumie po aktualizacji telefon śmiga aż miło.
  • Odpowiedz
Wg. mnie dużo lepiej działa niż 8.1

@mati_o2: Bez przesady, wciąż wywala z ustawień, aparat łapie lagi i wyrzuca do ekranu głównego, opóźnienia w odblokowaniu ekranu itp. Dużo do poprawy, ale na pewno nie można powiedzieć, że działa lepiej niż 8.1 ;)
  • Odpowiedz
@kaskaderMike: Może masz tak jak ja na początku. Po przeinstalowaniu dużo lepiej działa i naprawdę nie wiesza mi aparatu ani żadnej innej aplikacji. Tak jak wyżęj pisałem wg. mnie. Skąd niby możesz wiedzieć jak działa u mnie ?
  • Odpowiedz
@mati_o2: Nie napisałem, że tak działa u Ciebie. Nie mniej - wciąż mamy ten sam system i widzę błędy jak i dużo osób komentujących pod tym tagiem. Najnowszy build jest zdecydowanie lepszy od swoich pozostałych wydań, jest dobry i nie zamierzam wracać do 8.1, ale to nie jest w pełni sprawny system - na pewno nie aż tak jak 8.1.
  • Odpowiedz