Wpis z mikrobloga

Tak mi się przypomniało, że jakiś cieć z tagu #hearthstone kłócił się tutaj ze mną, że karta Lock'n'Load będzie mega dobra - i grana w każdym Midrange i Face Hunetrze ( LOL ), nawet wkleił jakiegoś screenshota "prognoza na połowę września". Gdzie ta twoja prognoza cieciu?

Lock'n'Load niegrywalna w taliach które są nastawione na wygrywanie.
  • 11
  • Odpowiedz
@ZwyklyMarcin: Ale miał być zanim wyszło TGT :) W praktyce gdzieś się tam przewija momentami. W sumie TGT to dobry dodatek moim zdaniem, nawet bardzo. Problem jest taki, że GvG jest zwyczajnie złe a raczej wyszło za wcześnie, ich kolejność powinna być odwrotna. Może kolejne dodatku podbiją wartość TGT. Nie ma wielu kompletnie bezużytecznych kart.
  • Odpowiedz
@saw24: doszedłem do 9 rangi mech-szamanem z Fel reaverami, czarami i Al Akirem. Nie jest taki zły, ale bardzo wkurza losowość Crackle (np. mam 2x Crackle w ręce - przeciwnik 7hp... zadałem 2x 3 = 6 obrażeń z dwóch kart), losowość stronnika który przyzywa totem... no i losowość umiejętności bohatera. Nawet Overload można jakoś przeżyć, ale te losowe totemy są fatalne. Dałem sobie spokój z tą talią w pewnym momencie.
  • Odpowiedz
@fledgeling: wez mi nie przypominaj o tej losowosci - raz na arenie tak mi niewyobrazalnie zle losowalo, to tak sie wqrwilem ze musialem sie z panem szamanem na ponad 2tygodnie pozegnac :)
  • Odpowiedz