Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +414
Brawa dla tej wojowniczki, pokonała wszystkie kobiety, w finale przegrała z facetem. Dla mnie ma złoty medal.
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
Lieutenant_Kim +159
Wyobraźcie sobie, że 8 lat temu jakaś Francuzka na swoich mediach społecznościowych zaczęłaby wrzucać memy z Anitą Włodarczyk sugerujące, że jest ona mężczyzną, bo fizycznie niemożliwe jest rzucanie młotem ponad 80m przez kobietę, a później sam prezydent Francji swoim wpisem zasugerowałby dokładnie to samo.
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
#randomanimeshit #pantyandstockingwithgarterbelt #pantyandstocking #stockinganarchy #
Tylko nie wyobrażaj sobie tego, że kreska jest jak na obrazku - rzadko kiedy jest w stylu anime - pojedyncze krótkie sceny no i transformacje, których poza pierwszym odcinkiem długo nie było. Tym bardziej że powyżej jest dość luźny art, wahałem się czy nie wrzucić tego poniżej.
http://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=13680453
A tak serio. Ja dałem 9/10, bo dla mnie ta seria jest spełnieniem marzeń. Lubię kreskówki i anime, a w tym tytule dostaje oba w jednym. Szkoda, że kontynuacji nie będzie (chyba, że Trigger dostanie jakimś cudem prawa do marki), bo historia urywa się chamskim cliffhangerem.
Spróbuj przejść przez dwa epki (czyli cztery historie), jak się Ci zwidzi oglądaj całość. Anime jest napakowane odniesiebiami do popkultury po brzegi,