Wpis z mikrobloga

@BOT_Ethan: Niestety masz rację. Ja chciałem głosować na KORWiN mimo tego, że nie zgadzam się z wieloma pomysłami JKM, ale jednak po wysłuchaniu jego wypowiedzi na temat szczepionek zdecydowałem, że nie oddam głosu na tę partię.
@BOT_Ethan: Naprawdę wierzysz, że gdyby znieść obowiązek szczepień, co swoją drogą i tak nie nastąpi, to ludzie by przestali w ogóle szczepić? Naprawdę w to wierzysz? Naprawdę uważasz ludzi za takich idiotów? Naprawdę twierdzisz, że bez pomocy państwa ludzie będą umierali bo są tak głupi, że nie poradzą sobie z niczym sami?

Zdajesz sobie pewnie sprawę, że nie ma większych szans na realizację niektórych debilnych pomysłów Korwina.
Oby była szansa na
Może to raczej ty masz dziwne towarzystwo

@monkeyshrines: To że znajomi są ogarnięci to nie znaczy że wszyscy dookoła tacy są. Wczoraj babka na cały głos w autobusie darła się "Nie chodź do banku tylko do providenta, dadzą Ci tyle że na telewizor starczy" Z jednym się z korwinem zgadzam, że większść jest głupia, szkoda że tego nie słyszałeś z jego ust
@monkeyshrines: Słyszałeś o tym że przez to że jeden debil z drugim się nie szczepi albo drugi świetny pomysł korwina, bierze antybiotyki bez recepty, może ucierpieć cała populacja? Czemu ja wg Jonasza mam płacić za to że ktoś jest kretynem i to zdrowiem swoim i swojej rodziny?