Wpis z mikrobloga

Grałem sobie w WoT, jako że miałem misję zrobić 4k dmg na niszczycielu wyjechałem WTaufe100, mapa dębina. Jako że na mosty pojechały tylko jakieś pomarańczowe/żółte medy postanowiłem ich wesprzeć. Ledwo a horyzoncie pokazał się wrogi t-54, skupiłem celownik, i nastąpiło uderzenie. Oceniam straty - uszkodzone niemal wszystko, licznik HP z pełnego pokazywał jakieś 15hp. Patrzę kto strzelił... GWtiger .. z mojego teamu.

Kilka bitew później, mapa przełęcz, jadę tym samym pojazdem w kierunku rogala. Sytuacja bardzo podobna. Dostaję od sojuszniczej arty za full.

Następna bitwa, mówię sobie odpuszczam td, biorę wz111 zbiję gwiazdkę. Jakiś pacan w kv1s celowo mnie wypycha, trąca podczas gdy próbuję trafić wroga. Oddaję w niego strzał, oddał mi, strzelam drugi raz, znów mi oddał - podpalając mnie i zostawiając na oparach hp, jako że zrobiłem się niebieski - sojusznicza jpantera koloru czerwonego postanowiła zachować się jak ostatni sprawiedliwy - dobija mnie.

Odpuszczam dalszą grę. W niedzielę loguję się do gry - ban za niesportowe zachowanie na 1 dzień.

#graoszustka #wot
  • 10
  • Odpowiedz
@wuju84: 1. masz szczęście, mi wczoraj arta 8t #!$%@?ła T30 jednym szotem
2. też #!$%@?, zwłaszcza ostatnie dni, gdzie losuje 3-4, a nawet 5 raków na drużynę
3. też mnie to #!$%@?, czasami strzele w swoich i jest ban, ale na szczescie max 1 dzień
  • Odpowiedz
@wombatlbn: ty pewnie byś pokornie spuścił głowę i z 1/3 hp przeprosił kv1s że mu zająłeś pozycję strzelecką, no ale nie każdy szanuje boty tak jak ty.
  • Odpowiedz
@wuju84: Co innego jak ktoś Cię niechcący trafi bo to się zdarza nawet najlepszym, shit happens i tyle, a co innego celowe #!$%@?. Postaw się z drugiej strony, niechcący kogoś trafiasz, a ten Cie ubija bo tak. No super zabawa nie?
  • Odpowiedz
@wombatlbn: przeczytaj ze zrozumieniem jeszcze raz to co napisałem, ustawiłem się przy budynku żeby mieć ostrzał na wyjeżdżającego IS3 przeciwnika, stałem tam i miałem skupiony celownik w miejscu, gdzie pokazywało się przednie kółko, plan był prosty detrack i zjechanie gościa, z niewiadomych powodów koleś w kv1s uznał że zabawne będzie jak będzie mnie przepychał i trącał. robił to celowo z premedytacją cofając i wjeżdżając we mnie. nie mam w zwyczaju
  • Odpowiedz
@wuju84: Ja rozumiem w czym rzecz. Myślisz, że mnie takie coś nigdy nie spotkało? Tylko nie wyplenisz idiotów jak się będziesz zachowywał jak jeden z nich i tylko utwierdzał ich w przekonaniu, że to co robią jest słuszne. Ktoś w Ciebie walnął z premedytacją, ok jest idiotą, no ale chociaż Ty nie bądź.

Serio, głupcom chodzi o uwagę, żeby ktoś na nich zwrócił uwagę, im poświęcił czas. Jak takiego olejesz
  • Odpowiedz