Aktywne Wpisy

iTuTego +743
Mireczki, trzymajcie kciuki za moją Żonkę, właśnie jedziemy na przeszczep serca. Lubię tą społeczność bo obcuje z Wami już wiele lat, a o tej porze nawet się nie mam komu wygadać.

Echh spanie w jednym łóżku ale pod osobnymi kołdrami to coś zajebistego.
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

A co do dzisiejszych meczyków:
Wpierw małe wyjaśnienie w sprawie Na'vi, żeby móc zrozumieć o co mi chodzi w przyszłych analizach. Jeżeli chodzi o Starladder - Na'Vi jest w czarnej dupie. (Tutaj powinna się wyświetlić tabelka, która w formie tekstowej wygląda tak:
(Kolejno: Mecze rozegrane, mecze wygrane, mecze zremisowane, mecze przegrane)
dAT
2 2 0 0
Titan
3 2 0 1
Natus Vincere
1 0 0 1
x6tence
2 0 0 2
Każda średnio rozgarnięta małpka widzi, że jeżeli Na'vi dzisiaj ma grać w playoffach, musi rozwalić zarówno dAT jak i x6tence (które swoją drogą szansy na jakąkolwiek grę nie ma). Na'vi zawsze pokazywało się dobrze tylko w dwóch sytuacjach - sytuacjach podbramkowych i sytuacjach podbramkowych (tak, dobrze czytasz małpko) także wydaję mi się że Ladislav powie swoim Bobom™ "Comrads, weźcie te swoje wschodnioeuropejskie dupy w troki i strzelamy" Starladder to impreza na którą Na'vi zawsze zjeżdżało jak mogło, także wydaję mi się że dzisiaj będą grać ze zdwojonym #!$%@?ęciem ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
A teraz mecze właściwe:
ScreaM i fxy0 vs 3DMAX #pdk
Mecz 60-40 w stronę screama gdyby nie... tak właśnie moje małpki - DilDOS, także albo skip albo dolarek na 3DMAX, z tego co kojarzę jedyna osoba która kiedykolwiek była dosowana w 3DMAX to był stonde, ale on jakoś super potrzebny nie jest, i pewnie zawołają dennisa w razie potrzeby standina, a jak dennis wejdzie to scream może iść mu kawę zrobić.
Oczywiście wiadomo że dosowany będzie overdog, także mówię, minimalny bet na 3DMAX albo passujemy.
dAT vs Na'Vi - po długim wstępie jestem skłonny rzucić 10 dolanów na Na'vi, wydaję mi się że dzisiaj wezmą swoją dupe w troki, a dAT lekko odpuści, bo oni w teorii playoffy już mają w kieszeni. Niestety to tylko przypuszczenia, ale ja wchodzę i mam nadzieje że dzisiaj poza Ladislavem ktoś będzie jeszcze szczelać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Copenhagen Wolves (znani jako Unu.ain, ex-myXMG) vs ESC - Teoria wygląda mniej więcej tak - wchodzą polaki, strzelają do wilków jak... do wilków, wygrywają 2:0 i mają wjazd na LANa. Praktyka wygląda tak, że jeżeli po 3 tygodniach dosów polacy nadal NIE POTRAFIĄ SOBIE ZAŁATWIĆ OSOBNEGO ŁĄCZA, ALBO PRZYNAJMNIEJ DARMOWEGO VPNa Z AMAZONA, to znaczy że ten mecz jest wielką niewiadomą. Gdyby nie Dosy mówiłbym w ciemno - wchodzimy w Polaków, ale nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać. Ja ze względu na swoją zasadę iż nie betuje na polaków - skippuje, gdybym miał coś poradzić - rzućcie maxymalnie do 10% waszego inventory na polaków i idźcie się napić, nie oglądajcie tego meczu, szkoda waszego zdrowia.
Na'Vi vs X6tence - Obejrzyjcie pierwszy mecz, jeżeli Na'vi ugra dATów rzut średnim betem na Na'Vi, jeżeli Na'Vi upieprzy ten mecz dajcie mały bet na hiszpanie.
eLevate vs Boreal shitstorm - Ameryka, nie znam się, z jakiegoś powodu eLevate ma 80%, zgaduje że jest to jakiś tier 2 team który gra z jakimś tier 3 pugiem z ESEA lub innego rodzaju bullshitem, także pewnie wygra eLevate, ale % są tak kiepskie że szkoda stawiać.
Tyle.
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Swoją drogą, polecam obserwować hash - #lewackiebety.
Jeżeli chcecie więcej analiz - zostawcie lajka, na chwile obecną po 7 dniach mojego bytu tutaj pomyliłem się tylko 4 razy (moneta się nie liczy).
#csgobets
#csgomecz
#lewackiebety
#csgolounge
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/11152340/no-elo-guess-who-s-back-%EF%BE%9F-%EF%BE%9F-dat-vs-x6tence-ten/
http://scr.hu/3i4c/ktldw