Wpis z mikrobloga

Wykop szybko zapomina o aferach i ich bohaterach. Większość z nich po przekroczeniu krytycznej dawki atencji usuwa konta. Niestety znajdują się też tacy, którzy nie mają wstydu i wierne czekają przy swoim koncie na lepsze czasy. Znajdą się też tacy, którym nie przeszkadza nawet ośmieszenie na forum publicznym i już następnego dnia kontynuują swoją działalność.

Wszyscy jeszcze pamiętamy wczorajszą #afera . Użytkownik @velati zarzucił administracji stosowanie podwójnych standardów. Administracja odpowiedziała i załączyła nawet dowody. Oczywiście nasz uciemiężony i oszukany użytkownik czuje się niewinny pomimo wielu screenów. Wystarczyła niecała doba, żeby @velati zapomniał o swoim ośmieszeniu i znów zaczął manipulować.

@Velati zakopuje znalezisko o rozpadzie partii Korwina jako informację nieprawdziwą

Po czym jak gdyby nigdy nic rozmawia sobie o tym rozpadzie na mirko

Czy da się być większym hipokrytą? Zarzuca administracji, że niesłusznie go ostrzegają, a on nawet nie próbuje się kryć ze swoimi manipulacjami

dw: @wykop

#neuropa #afera #4konserwy #gwardiakrula #administracja
I.....r - Wykop szybko zapomina o aferach i ich bohaterach. Większość z nich po przek...

źródło: comment_8mmypGLGo6MRXKcGllAy2xCrHuYwxrVn.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
@Internet_the_explorer: Zakopałem jako informację nieprawdziwą bo ten artykuł przedstawia szereg takich informacji:

1. KNP nie jest libertariańska

2. nie jest prorosyjska

3. partią nie zarządzają dwa zarządy, to kolejna bzdura

4. zmiana statutu w obecnej partii również nie wchodzi w grę

Hipokryzja bije z twojej strony bo sami zakopujecie w ciemno wpolityce.pl za to że pracują tam ludzie niekompetentni, nie sprawdzający źródeł i często manipulujący pod PiS. Teraz robisz mi z
  • Odpowiedz
@Velati:

1. Nie będę się sprzeczał

2. Jest jak najbardziej prorosyjska

3. Rzeczpospolita twierdzi co innego

4. Nie mam na ten temat innych informacji od prasowych. Tobie nie wierzę

Szybko sobie wymówkę znalazłeś do zakopania niewygodnego znaleziska ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
1. KNP nie jest libertariańska

2. nie jest prorosyjska

3. partią nie zarządzają dwa zarządy, to kolejna bzdura

4. zmiana statutu w obecnej partii również nie wchodzi w grę

@Velati:

1 i 2) Artykuł wspomina, że to są nurty w partii przyczyniające się rozłamu a nie profil partii. I to akurat jest prawda z tego co widzę po wypowiedziach osób z KNP. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?

3) Oficjalnie nie ale
  • Odpowiedz
Nie mam na ten temat innych informacji od prasowych

@Internet_the_explorer: To na jakiej podstawie zarzucasz mi manipulację? Skoro nie masz dostepu do informacji powinienes siedziec cicho. Ja zakopalem to jak informacje nieprawdziwa bo podkreslam raz jeszcze ze w odroznieniu od Ciebie mam bezposredni dostep do tego typu informacji.
  • Odpowiedz
@Velati: Czyli zakopałeś znalezisko z informacją o utworzeniu nowej partii z tego powodu, że ktoś znajduje się tam nieistotna informacja o prawdopodobnej zmianie statutu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wijesz się jak węgorz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Velati: Dobra dobra my little pony, nie odwracaj kota ogonem i nie zmieniaj tematu. Zakopaliście z resztą kucy materiał o rozpadzie KNP jako informację nieprawdziwą, a sam piszesz że szykuje się nowa partia, co na jedno wychodzi. Do tego się odnieś a nie kręć

W krótkim artykule naliczyłem 4 bzdury, nie wiem czy kłamstwa czy pomyłki ale na pewno są to informacje nieprawdziwe.

Co to za bzdury. Pewnie wiesz ale nie
  • Odpowiedz
Pewnie wiesz ale nie możesz powiedzieć

@marcin-: Skąd mam wiedzieć czy ci redaktorzy kłamali świadomie czy ktoś ich wprowadził w błąd?

Korwin pisał przecież sam o zmianach statutu

@JakisTamKtosek: blef? zmiana statutu jest w tym układzie sił niemożliwa

Zakopaliście z resztą kucy materiał o rozpadzie KNP jako informację nieprawdziwą, a sam piszesz że szykuje się nowa partia, co na jedno wychodz

@marcin-: Nie bo może powstać nowa partia a
  • Odpowiedz
Administracja odpowiedziała i załączyła nawet dowody.

Zarzuca administracji, że niesłusznie go ostrzegają

@Internet_the_explorer: Jeszcze do tego się odniosę. Otóż, kłamiesz. Administracja nie odpowiedziała w tym oświadczeniu na ani jedno z moich pytań. Żadnej obrony na moje zarzuty nie przedstawiono.
  • Odpowiedz
@Internet_the_explorer:

Administracja odpowiedziała i załączyła nawet dowody.

nie odpowiedziała na zarzuty, po co kłamiesz

1. Podanie punktu regulaminu, który daje moderatorowi taką możliwość

2. Wskazanie znaleziska, które zostało niby przeze mnie zakopane w sposób nieprawidłowy

3. Uzasadnienie, że był to powód nieprawidłowy

4. Podanie informacji, który moderator stoi za tą decyzją i dlaczego nie mogę się od niej odwołać
  • Odpowiedz
@JaroslaPolskeZbaw:

1. Proszę:

Użytkownicy są zobowiązani do powstrzymania się od jakichkolwiek działań mających na celu manipulowanie treściami lub wynikami Znalezisk w Serwisie Wykop.pl, do nie spamowania Serwisu Wykop.pl oraz do powstrzymywania się od jakichkolwiek działań mogących utrudnić lub zakłócić funkcjonowanie Serwisu Wykop.pl i korzystanie z usług Serwisu Wykop.pl w sposób uciążliwy dla innych Użytkowników.

2. W zasadzie przez ten punkt powstał ten wpis. @Velati jakał się, że nie zakopuje w sposób
  • Odpowiedz
@JakisTamKtosek:

1. Dostał ostrzeżenie za to, że podał "niewłaściwy" powód zakopu, nie było to manipulowanie treściami ani wynikami

2. To jest inna sprawa, zresztą ile razy widziałem jak ktoś zakopywał jako "informacja nieprawdziwa" normalne znalezisko

3. nie wiem co dokładnie zakopał, ale uzasadnienie by się przydało.

4. czyli punkt prawidłowy
  • Odpowiedz