Aktywne Wpisy
xPekka +3
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wszyscy jeszcze pamiętamy wczorajszą #afera . Użytkownik @velati zarzucił administracji stosowanie podwójnych standardów. Administracja odpowiedziała i załączyła nawet dowody. Oczywiście nasz uciemiężony i oszukany użytkownik czuje się niewinny pomimo wielu screenów. Wystarczyła niecała doba, żeby @velati zapomniał o swoim ośmieszeniu i znów zaczął manipulować.
@Velati zakopuje znalezisko o rozpadzie partii Korwina jako informację nieprawdziwą
Po czym jak gdyby nigdy nic rozmawia sobie o tym rozpadzie na mirko
Czy da się być większym hipokrytą? Zarzuca administracji, że niesłusznie go ostrzegają, a on nawet nie próbuje się kryć ze swoimi manipulacjami
dw: @wykop
#neuropa #afera #4konserwy #gwardiakrula #administracja
1. KNP nie jest libertariańska
2. nie jest prorosyjska
3. partią nie zarządzają dwa zarządy, to kolejna bzdura
4. zmiana statutu w obecnej partii również nie wchodzi w grę
Hipokryzja bije z twojej strony bo sami zakopujecie w ciemno wpolityce.pl za to że pracują tam ludzie niekompetentni, nie sprawdzający źródeł i często manipulujący pod PiS. Teraz robisz mi z
1. Nie będę się sprzeczał
2. Jest jak najbardziej prorosyjska
3. Rzeczpospolita twierdzi co innego
4. Nie mam na ten temat innych informacji od prasowych. Tobie nie wierzę
Szybko sobie wymówkę znalazłeś do zakopania niewygodnego znaleziska (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
2. nie jest prorosyjska
3. partią nie zarządzają dwa zarządy, to kolejna bzdura
4. zmiana statutu w obecnej partii również nie wchodzi w grę
@Velati:
1 i 2) Artykuł wspomina, że to są nurty w partii przyczyniające się rozłamu a nie profil partii. I to akurat jest prawda z tego co widzę po wypowiedziach osób z KNP. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
3) Oficjalnie nie ale
@Internet_the_explorer: To na jakiej podstawie zarzucasz mi manipulację? Skoro nie masz dostepu do informacji powinienes siedziec cicho. Ja zakopalem to jak informacje nieprawdziwa bo podkreslam raz jeszcze ze w odroznieniu od Ciebie mam bezposredni dostep do tego typu informacji.
Wijesz się jak węgorz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co to za bzdury. Pewnie wiesz ale nie
TEJ SIŁY JUŻ...<połączenie zostało przerwane>
xD
@marcin-: Skąd mam wiedzieć czy ci redaktorzy kłamali świadomie czy ktoś ich wprowadził w błąd?
@JakisTamKtosek: blef? zmiana statutu jest w tym układzie sił niemożliwa
@marcin-: Nie bo może powstać nowa partia a
http://www.wykop.pl/wpis/10654330/dlaczego-velati-jeszcze-nie-ma-bana-za-manipulacje/
@marcin-: FTFY
Zarzuca administracji, że niesłusznie go ostrzegają
@Internet_the_explorer: Jeszcze do tego się odniosę. Otóż, kłamiesz. Administracja nie odpowiedziała w tym oświadczeniu na ani jedno z moich pytań. Żadnej obrony na moje zarzuty nie przedstawiono.
nie odpowiedziała na zarzuty, po co kłamiesz
1. Podanie punktu regulaminu, który daje moderatorowi taką możliwość
2. Wskazanie znaleziska, które zostało niby przeze mnie zakopane w sposób nieprawidłowy
3. Uzasadnienie, że był to powód nieprawidłowy
4. Podanie informacji, który moderator stoi za tą decyzją i dlaczego nie mogę się od niej odwołać
1. Proszę:
2. W zasadzie przez ten punkt powstał ten wpis. @Velati jakał się, że nie zakopuje w sposób
1. Dostał ostrzeżenie za to, że podał "niewłaściwy" powód zakopu, nie było to manipulowanie treściami ani wynikami
2. To jest inna sprawa, zresztą ile razy widziałem jak ktoś zakopywał jako "informacja nieprawdziwa" normalne znalezisko
3. nie wiem co dokładnie zakopał, ale uzasadnienie by się przydało.
4. czyli punkt prawidłowy