Wpis z mikrobloga

@Smookie: swiftkey tez - a ja odwrotnie zastanawialem sie po co ma za mnie zgadywac piosenki jak mi zadna nie chodzi po glowie. Ciekawe czy jeszcze cos bedzie czy przez 10 dni te same.

To celebrate the 10 billion download milestone, Google has put a number of games and apps on the Android Market on sale today for just 10 cents. One of the games on sale for today only for
@Smookie: @Podstepny_czereb: Ja kupiłem swiftkey, chociaż i tak uważam, że lepszy jest swype. Z obecnie dostępnych apek w promocji nic więcej nie potrzebuję, endomondo w wersji free ma to co potrzebuję, soundhound też. Ogólnie odkąd mam telefon wydałem gdzieś z 7dyszek na aplikacje (polecam PlayerPro, drogi ale warty ceny). Gier nigdy nie kupowałem i nie mam zamiaru. Wydałem sporo kasy na ADW Launcher EX (nie było wtedy jeszcze GO Launchera
@kamdz: No wiesz ja jak zawsze podchodze do tego z ignoranckiej strony i kupilem bo wszyscy brali - ale glownie dla tego minecrafta bo jednak droga gra i pewnie updaty tez beda.

Z aplikacjami tam to tak jest ze jak potrzebujesz to zawsze cos sie znajdzie za free (tylko tyle ze reklamy sie wyswietlaja co jakis czas).

Musze gdzies dorwac mixzing ale ten z reklamami tez jest dobry (fajnie mi posciagal
@kamdz: @Smookie: Just so people know a few of the apps are avaliable fro free using getjar, with their

gild apps promotion, they give away free paid apps

Visit m.getjar.com from your phones browser with mobile mode switched on, and you

should be prompted to download the getjar app.

paper camera, beautiful widgets, swiftkey are there, along with many others

Tu tez sa aplikacje za free.

One wszystkie robia to
@Podstepny_czereb: Bawiłem się kiedyś we wgrywanie .apk zassanych z takich stron, for, itp. Dobre to jest, tylko szkopuł tkwi w tym, że nie masz aktualizacji i musisz pilnować ręcznie i się ciągle tym bawić. Wolę wydać parę złotych i mieć spokój, niech się samo z marketu uaktualnia ;)
@kamdz: A kumam o co ci chodzi - no w sumie. A te aplikacje w markecie sa juz twoje to potem co? Gdzies jest zapisane co sciagales jak np zmieniasz soft czy cos w ten dekiel? Lamerskie pytanie ale wczesniej to sobie z exite sciagalem i nie mialem tego problemu.