Wpis z mikrobloga

tylko na rok prawda?

@Marpop: jakoś tak. W każdym razie, ja kupiłem w tamtym roku. Jak chcesz przedłużyć gwarancję to chyba 30$, albo masz zniżkę na nowego kindla
  • Odpowiedz
  • 0
@Koller: no mi się uszkodził i jest stały obraz w jednym rogu i linia biała przez całą długość.

Chyba już za późno bo kupiłem 1,5 roku temu mniej więcej
  • Odpowiedz
@Bonifacy90: do mnie kurier przyjechał do domu, musiałam wypełnić jeszcze kartę odprawy celnej (jakoś tak to się nazywało). O ile dobrze pamiętam to "commercial invoice" kurier wkładał do foliowej koperty i naklejał na paczkę (ale głowy nie dam uciąć). Najlepiej jak się dopytasz u przewoźnika - oni powinni dokładnie znać procedury :)
  • Odpowiedz
@Koller: zadzwoniłam na infolinię UPS i od konsultanta dostałam informację, że kurier może do mnie przyjechać. Później skontaktował się chyba ktoś z lokalnego punktu z informacją, że muszę jeszcze wypełnić jakąś magiczną kartę odprawy (którą wysłał na maila). No i kurier przyjechał :) Trochę już czasu minęło jak reklamowałam swojego kundla, więc najlepiej będzie jak po prostu zadzwonisz do UPS
  • Odpowiedz
Może się orientujesz, czy odsyłają uszkodzonego kindle na koszt amazonu mogę zamówić kuriera do domu, żeby odebrał ode mnie paczkę czy muszę zawieźć ją osobiście do najbliższego punktu nadań?

@Bonifacy90: gadałem dzisiaj z kurierem ups (przywiózł trzeciego kindla xD ), mówi, że mogę do niego zadzwonić i podjedzie po kindle. Nie trzeba nigdzie zawozić.
  • Odpowiedz