Wpis z mikrobloga

#steamchallenge Dzień 1 : Adventures of Shuggy

Liczba ukończonych gier : 1

#rokgier 1250 - 1 = 1249

W ten sposób zaczynam mój Challenge. Będę przechodził gry alfabetycznie według tych co mam na moim profilu steam.

Opis gry : Nasz tytułowy bohater Shuggy jest wampirem. Pojawia się w zamku który odziedziczył po zmarłym krewnym. Zamek jest "nawiedzony". Naszym celem jest zbieranie klejnotów rozmieszonych na każdej planszy.

Recenzja : Adventures of Shuggy to bardzo przyjemna platformówka z elementami gry logicznej. Oprawa graficzna jest bardzo ładna, a soundtrack bardzo fajny (chociaż ubogi). Sama gra jest podzielona na 5 aktów z których 4 mają swoich bossów. Bardzo fajnie się grało, ale nie obyło się bez wkurzania się na lvl który musiałem przejść n razy tylko po to by móc pokonać bossa.

Ocena : Ogółem gra mi się spodobała. Jeszcze pewnie kiedyś do niej wrócę tylko po to by ukończyć wszystkie poziomy i zdobyć wszystkie osiągnięcia.
Pobierz Komoszek - #steamchallenge Dzień 1 : Adventures of Shuggy

Liczba ukończonych gier : ...
źródło: comment_3WHMPLxZKHSOXSqpjQXANGiJP9ekpiLs.jpg
  • 4
@Komoszek: To już nie rozumiem :) Ty je chcesz przechodzić całe czy tylko ogrywać?

Generalnie nie wiem czemu to sobie robisz ;p

Zastanawiam się czy poddasz się już na Avencast: Rise of the Mage czy może dopiero przy CT Special Forces: Fire for Effect :>